Zigy

 
branding copii web design identitate de brand aplicata schite desen logo brand copii identitate de brand aplicata insigna cu identitate de brand identitate de brand meniu afis cu lista de pachete de servicii Banner identitate cladire Design bilete intrare si invitatie Banner spectacol personalizare dulciuri cu logo logo design
Client: Zigy Club
Zona targetata: Bucuresti, Romania
Tip afacere: Organizare evenimente

Provocare si solutie:
La inceput exista Dalice Land, un spatiu simplu de joaca si petreceri onomastici pentru cei mici. Afacerea a fost preluata insa de doi antreprenori curajosi care au avut alta viziune. Astfel spatiul s-a transformat intr-un club veritabil pentru copii si care ofera multe beneficii, dar si surprize pentru parinti.

Toate aceste schimbari ale planului de afaceri, nu puteau sa functioneze fara un brand si o comunicare ambitioasa care sa dea o personalitate distincta locatiei. Asa s-a nascut brandul Zigy, pisica prietenoasa si hazlie care te primeste cu drag in casuta ei de peste 450 mp, unde se afla un loc de joaca de 200 mp, biliard, ping-pong, bar si mese pentru gustari si sucuri, zona de jocuri si Realitate Virtuala 9D , chiar si scaune de masaj pentru a relaxa si cel mai stresat parinte.

Zigy – brandul care le vorbeste celor mici pe limba lor, sub forma unei pisici desenate naiv, asa cum ar face-o un copil – aduce in prim plan ludicul, bucuria si un timp petrecut fara griji, atat pentru cei mici, cat si pentru parintii acestora. Culorile alese pentru brand sunt complemetare (galben si albastru), ceea ce permite evidentierea lui Zigy, conferindu-i vizibilitate si unicitate.

Site-ul de prezentare – zigy.ro – este construit in aceeasi linie, fiind folosind un limbaj jucaus, din perspectiva lui Zigy, mentinându-se astfel coerența comunicarii de brand. Meniul este usor accesibil si ofera toate informatiile de care ai nevoie pentru a putea alege in cunostinta de cauza Zigy atunci cand vrei sa-i organizezi copilului tau o petrecere cu adevarat memorabila.

Comunicarea vizuala pune accent pe prospetimea copilariei, folosind cu succes imaginea lui Zigy (in dubla calitate, de mascota si de brand) pe toate obiectele promotionale – de la invitatii, la insigne, si farfurii, dar si in comunicarea de tip ATL (above the line).

Servicii furnizate:
Strategie de brand
Numire de brand
Design de brand
Design de servicii
Comunicare de brand
Website de prezentare
Marketing externalizat
Intretinere de brand
 

brand design
brand design


NU EXISTA GLONT MAGIC !