Premier Catering

 
premier_stare web design mobil premier_id1 web design catering_wrap1
Client: PREMIER CATERING & EVENTS
Tip afacere: catering

Canape-uri, tartine, frigarui, bruschette, salate, miniprajituri… bufet suedez, cocktail, garden party… sa mai continui? Daca te-a incantat vreodata savoarea sofisticatelor preparate de la vreo petrecere privata sau corporate din Bucuresti, sunt mari sanse ca ele sa fi fost creatia PREMIER CATERING & EVENTS, firma acreditata de catering din capitala, a carei prioritate este transformarea fiecarui eveniment la care participa intr-o experienta gastronomica unica si memorabila.

Provocare
Conceperea unui site apetisant, care sa-ti lase gura apa. Modern, dinamic, cu o navigare rapida si concluzii… savuroase! Prezentarea ofertei clientului intr-o maniera organizata, astfel incat serviciile sale sa fie vizibile si usor de parcurs si, chiar daca ai venit de la masa, sa simti cum pofta incepe sa-ti dea tarcoale.

Solutie
PREMIER CATERING & EVENTS are acum, sub semnatura ARTVISIONA – concept, design, optimizare pentru motoarele de cautare – doua site-uri de prezentare in limba romana, unul pentru desktop si o versiune – redusa la esenta – pentru mobil & tableta. Siteul de desktop are fundal video pe home page – o invitatie animata la masa. Culorile alese pentru a reprezenta brandul (in ambele variante) confera un stil elegant si profesional. Fotografiile sunt mari, delicioase, portofoliul bogat, meniul accesibil (afisat in tabel si cu toate informatiile necesare, inclusiv preturi, inclusiv posibilitatile de personalizare) si blogul… gustos, cu articole de specialitate. Pentru o interactiune cat mai rapida, formularul de contact si harta de localizare se afla gazduite de prima pagina. Va poftesc sa va delectati cu o adevarata mostra de arta gastronomica.

Servicii furnizate:
concept si design de brand
site de prezentare
optimizare pentru motoarele de cautare
promovare online.
client1“Suntem o companie in continua dezvoltare. Ne dorim sa oferim produse de calitate si sa cucerim o piata noua, iar acest lucru se poate face doar daca avem alaturi profesionisti. Am constientizat inca de la inceput cat de importanta este strategia coerenta de brand si de aceea am apelat la echipa Artvisiona.

Lucram impreuna de multi ani. Ei sunt departamentul nostru de marketing externalizat, cei care au grija ca noutatile despre produsele si serviciile noastre sa ajunga imediat la public, prin actualizarea site-ului, dar si prin promovarea pe retelele de socializare sau prin articole pe blog. Ne sunt intotdeauna alaturi si vin cu solutii creative de promovare si de PR care ne ajuta sa ne diferentiem de concurenta.

Specialistii Artvisiona ne-au ajutat sa realizam auditul de brand care ne-a identificat punctele forte si punctele slabe. Pornind de la acest audit, au venit cu o strategie de brand pentru Premier Catering care sa ne sustina sa facem si urmatorul pas pe o noua piata, in zona de cofetarie si patiserie.”

Andreea Vasilescu,
Premier Catering
 

brand design
brand design


NU EXISTA GLONT MAGIC !