Magic ADS

 
Client: MAGIC ADS – CAMPION SPORT & MEDIA
Tip afacere: publicitate virtuala

MAGIC ADS este prima agentie din Romania specializata in publicitate virtuala si plasare virtuala de produse in programele de televiziune transmise in direct („live”) sau inregistrate si in productiile cinematografice (filme). MAGIC ADS este un produs al CAMPION SPORT & MEDIA – firma romaneasca care furnizeaza servicii pentru industria sportului.

Provocare
Construirea unui brand MAGIC ADS care sa fie perceput ca un produs de sine statator.

Solutie
Logoul MAGIC ADS este alcatuit dintr-o stilizare a simbolului infinitului (transmitand cel mai bine crezul companiei – orice este posibil prin tehnologie si grafica), de culoare albastra (pentru a ilustra ideea de televiziune, transmisie, digitalizare) si numele agentiei, scris cu un font lizibil, cu rotunjimi perfect echilibrate. Aceste elemente se afla in armonie, creand o imagine convingatoare si memorabila.

In ceea ce priveste site-ul MAGIC ADS, acesta se deosebeste de alte pagini web prin simplitatea si eleganta designului, cu un fond alcatuit dintr-o joaca de nuante de albastru – derivate din culoarea logoului – si fascicole de alb, asemenea unor reflectoare menite sa scoata in evidenta continutul ale carui imagini grafice sunt viu colorate: rosu, galben, verde. Iar asta garanteaza un puternic impact vizual si o amintire durabila in memoria celor care il viziteaza.

Sistemul de cautare este unul foarte simplu, facand astfel navigarea placuta si utila. De altfel, pe prima pagina se regasesc cele mai importante date ale site-ului: filmul de prezentare, mesajul cheie, descrierea companiei si cateva imagini care duc catre portofoliu.

Site-ul este disponibil in limba romana si engleza.

Servicii furnizate:
concept si design de brand
web design
site de prezentare


“Sunt antreprenor in businessul sportiv de peste 10 ani si pot spune ca intilnirea cu Simona a fost trecerea de la Liga 1 la Champions League, in domeniul graficii si webdesign-ului.

Simona nu este doar un designer profesionist, ci unul cu har si un excelent consultant de business. Viziune, argument si coerenta – iata ce am descoperit la Simona, pe timpul dezvoltarii proiectelor. Campion Sports & Media si Magic Ads. Si daca Simona a reusit in “sport”, aparent un domeniu dificil pentru femei, sunt sigur ca va reusit in orice.”

Gabriel Gurita,
Director General
Campion Sport & Media
 

brand design
brand design


NU EXISTA GLONT MAGIC !