Magento Designer Store

 
banner magazin Magento Magento Designer Store
MAGENTO DESIGNER STORE

Serviciu premium de magazine virtuale realizate la cerere, special creat pentru cei ce apreciaza lucrurile bine facute. MAGENTO DESIGNER STORE este un produs ARTVISIONA – Studio de creatie specializat in strategie de brand si continut digital premium.

Provocare
Construirea unui brand MAGENTO DESIGNER STORE care sa fie perceput ca un produs de sine statator.

Solutie
MAGENTO DESIGNER STORE by ARTVISIONA s-a nascut din nevoia de a explica serviciul complex de construire a magazinelor virtuale pe platforma Magento, semnate de Artvisiona. Asadar websiteul MAGENTO DESIGNER STORE este construit in stil minimalist, pastrand culorile de baza ale brandului Magento: predominant portocaliu, cu accente de negru, gri si alb. Suntem intampinati de un film explicativ al serviciului, usor de urmarit. Cu ajutorul unui slider care creeaza senzatia de 3D, este prezentata o parte din portofoliu.

Site-ul integreaza mai multe prezentari video si informatii detaliate referitoare la toate serviciile oferite: Design de brand & manual de identitate vizuala, design de ambalaj, web design & dezvoltare pentru magazine virtuale premium, optimizare pentru motoarele de cautare, migrare de produse automatizata dintr-un magazin existent in noul magazin creat pe platforma Magento (ceea ce ajuta clientul pentru ca nu mai este nevoie sa depuna niciun efort), aplicatie de actualizare a produselor si a stocului, lectii video de utilizare a platformei realizate in limba romana de Simona Buzatu – unele generale, altele specifice pentru fiecare magazin virtual, daca este necesar.
 

brand design
brand design


NU EXISTA GLONT MAGIC !