Just4Women

 
banner salon cosmetica pentru femei web design responsive salon cosmetica site de prezentare salon cosmetica
Client: JUST4WOMEN
Tip afacere: coafor si cosmetica

JUST4WOMEN este un salon de frumusete din Bucuresti infiintat in anul 2011 si care se defineste prin pasiune, devotament si orientare catre client. Serviciile oferite constau in programe de întretinere corporala si faciala, consultanta gratuita pentru orice tip de serviciu oferit, coafura, manichiura, pedichiura spa.

Provocare
Pentru ca in Bucuresti saloanele de cosmetica si coafura sunt la tot pasul, s-a dorit un site deosebit, care sa puna in valoare serviciile de calitate oferite de JUST4WOMEN.

Solutie
Un site cu un design elegant, cu un fond aparte (de culoare visina putreda), a carui intreaga gama cromatica (grena, roz, alb) imbogateste si sustine identitatea vizuala – abordare feminina, cu o usoara nuanta de mister (cu accent pe liniile curbe, atat de senzuale, si pe spoturile de lumina, asemeni reflectoarelor de pe scena; in fond, clienta este vedeta aici si ea treabuie sa simta asta inca de la primul contact cu salonul JUST4WOMEN. Iar toate aceste elemente iti creeaza o stare de spirit excelenta, te invita sa te simti bine in pielea ta, relaxandu-te si… lasandu-te pe mainile profesionistilor salonului!

Cu un logo feminin, partea de sus a site-ului este completata de portertul schitat al unei femei, sub care se afla meniul complet accesibil si un slider cu secvente reprezentative pentru activitatea salonului. De asemenea, site-ul este responsive si are un blog propriu.

Prima pagina dispune de o galerie foto impresionanta, menita sa vorbeasca, mai bine decat orice text, despre atmosfera si echipa salonului, dar si despre modul in care acesta functioneaza.

Servicii furnizate:
web design
site de prezentare
optimizare pentru motoarele de cautare
“Sunt managerul unui salon de infrumusetare, activand in acest domeniu preponderent al femeilor, foarte important pentru mine a fost sa colaborez tot cu o femeie, pentru a putea fi pe aceeasi lungime de unda de la inceput. Si asa a fost, colaborarea cu Simona pentru realizarea brandului si a comunicarii online a fost una reusita.

Ii multumesc pentru promtitudine, profesionalism, respectarea termenelor, rabdare, creativitate. Fiecare detaliu si lucru s-a discutat de la inceput si a iesit exact asa cum mi s-a comunicat. Vor fi si alte proiecte pe care le vom realiza impreuna. Multumesc mult Simona!”

Gina Plescan,
Manager salon
Just4Women
 

brand design
brand design


NU EXISTA GLONT MAGIC !