Plante medicinale

 
banner ceaiuri banner web magazin virtual ceai web banner web design magazin virtual mobil si desktop design ambalaj ceai
Client: SONTIDON
Tip afacere: plafar

Activ in zona de medicina alternativa, SONTIDON ofera plante medicinale din natura (nu de cultura), netratate chimic, uscate in mod natural, astfel incat principiile active pe care fiecare planta le contine sa fie conservate si pastrate in conditii optime.

Provocare
O identitate vizuala care sa explice dintr-o privire ideea de sanatate in familie cu ajutorul plantelor, atat online, cat si la raft (pe eticheta produselor).

Solutie
Site-ul magazinplantemedicinale.ro este semnat de Magento Designer Store by Artvisiona, ceea ce garanteaza un standard de magazin virtual premium. Design sugestiv atat prin culori, cat si prin elemente grafice, dar atipic prin evitarea nuantelor de verde crud si a simbolurilor reprezentand frunze, elemente care sunt prezente in mod normal in aria eco. Realizarea siglei (o floare stilizata) in culorile maro si galben sugereaza ideea de natural, pamant, viata, soare. Simbolurile sunt abstracte, usor stilizate, iar fontul folosit este unul care imita scrisul de mana, reusind astfel sa-i dea o nota personala / umana.

Sigla este folosita atat online, cat si pe ambalajele produselor sau pentru obiectele promotionale. Prima pagina are un slider care evidentiaza cele mai importante aspecte legate de plantele medicinale, sub care sunt prezentate produsele recomandate, pentru o navigare cat mai usoara.

Functionalitati ale site-ului:
cautare in site, printre cele peste 300 de produse;
produsele afisate in prima pagina se schimba la fiecare incarcare a paginii;
sortare in functie de nume, pozitie, pret;
afisare produse in format lista sau grila;
integrare cu social media;
posibilitatea de a plasa comanda doar la depasirea sumei de 100 ron.

Servicii furnizate: concept si design de brand
magazin virtual
optimizare pentru motoarele de cautare
 

brand design
brand design


NU EXISTA GLONT MAGIC !