GSMFit

 
Client: ALLIS ELECTRONICS
Tip afacere: telefoane mobile si accesorii

Este o companie romaneasca, cu capital exclusiv privat, care activeaza pe piata de telefonie mobila din Europa. A fost infiintata in anul 1999, la putin timp dupa intrarea pe piata romaneasca a primilor operatori de telefonie mobila din acel moment, respectiv Connex si Dialog.

Domeniile in care compania ALLIS ELECTRONICS performeaza sunt: Importul si distributia de telefoane mobile, tablete si accesorii GSM originale. Compania promoveaza o gama larga de branduri, precum Acer, Alcatel, Allview, Apple, BlackBerry, HTC, Lenovo, LG, Nokia si Samsung. In prezent, compania este si subdealer Telekom. Astfel, clientii ALLIS ELECTRONICS se bucura de avantajul de a cumpara telefoane, tablete si accesorii originale cu garantia producatorului, valabila in toata Europa, la preturi mai mici.

Provocare
Promovare complexa, la nivel profesionist a produselor distribuite de client.

Solutie
Refacerea site-ului GSMFIT (cu marca inregistrata „GSMFit – Originalul iti vine bine”) in stil minimalist, modern, cu imagini artistice impresionante, in culorile brandului – gri si albastru, integrand magazinul virtual si „responsive” (adaptat pentru desktop, tableta si mobil).

Functionalitati:
· filtre pentru produse: pret, categorie, producator si sim;
· bannere afisate in meniu in functie de categorie;
· plata prin sistem ramburs, transfer bancar, plata online prin card bancar sau Online-Online by Credius (plata in rate);
· livrare prin curier rapid sau ridicare de la sediul companiei.

Site-ul a fost gata in aproximativ doua luni si este apreciat de furnizorii internationali, dar si de clientii locali ai ALLIS ELECTRONICS, ca fiind o platforma profesionista, mult mai accesibila, mai eficienta si mai rapida.

Servicii furnizate:
web design
programare magazin virtual responsive.
“Simona si echipa Artvisiona ne-au fost recomandati de colaboratorul nostru IT, sau mai bine zis, eroul laptopurilor si serverelor noastre, in decembrie 2015, cand cautam cu disperare pe cineva pentru o campanie de promovare mai complexa. I-am contactat si raspunsul Simonei a fost foarte prompt: “Ar trebui sa refaceti complet site-ul, doar daca ne asiguram ca este construit 100% corect, putem garanta rezultate in promovare.” Mai auzisem asta, primeam tot timpul oferte cu realizare de site-uri, iar cand ii intrebam de SEO si masurarea rezultatelor, dispareau de pe fata pamantului.

Pe de alta parte, situatia noastra nu era prea roz. Lucram de cativa ani cu niste baieti total neseriosi, care depaseau orice deadline cu saptamani sau chiar luni, iar treaba facuta era de mantuiala. Asa a inceput colaborarea noastra cu Simona si Nushu. Vizionasem cu atentie videoclipurile Artvisiona si am stiut ca suntem pe aceeasi lungime de unda.

Am fost putin reticenta cand i-am invitat la birou sa ne cunoastem si sa semnam contractul, dar am aflat ca, de fapt, vom face o videoconferinta, iar actele le vom trimite prin curier. Insa instinctul mi-a spus sa merg mai departe.

In cateva luni am lansat noua platforma, de care sunt foarte multumita. Furnizorii nostri din topul mondial dar si clientii locali au spus in cor ca site-ul nostru arata si se misca excelent. Recomandam Artvisiona si intreaga echipa de specialisti. Le multumesc pe aceasta cale pentru toate proiectele de succes pe care le dezvoltam impreuna.”

Alina Stanescu,
GSMFit.ro
 

brand design
brand design


NU EXISTA GLONT MAGIC !