Growmind

 
design sigla comunicare de brand design de website design identitate vizuala
Client: Antreprenor Raluca Ionescu
Zona targetata: Austria
Tip afacere: Coaching si instruire in afaceri

Provocare si solutie: Raluca Ionescu este un specialist aflat la intersectia dintre negociere, branding personal si coaching, care activeaza in Austria si Germania, cat si global prin tehnologii online, ajutand oamenii sa-si creasca abilitatile personale si profesionale.

Ce faci cand te doare capul?
Iei o pastila si trece.
Dar ce faci cand te doare constant capul?
Investighezi, afli cauza durerii si lucrezi pentru a o vindeca.
Si ce faci cand, zi de zi, te regasesti in contexte in care ai nevoie de abilitati de negociator? De exemplu, cand vrei sa devii un lider mai bun, care sa-si inspire echipa si sa o duca spre succes; sau cand vrei sa obtii o functie mai buna in firma, un salariu mai mare, un client ravnit?
Te duci la un training de negociere si inveti cateva tehnici sau lucrezi pentru a activa negociatorul de succes din tine însusi?

De la aceasta credinta a plecat Raluca Ionescu, atunci cand a construit programul de succes Growmind. Nu este usor sa creezi o identitate relevanta pentru un specialist in consultanta, negociere si coaching, avand in vedere ca intreaga sa activitate, precum si imaginea publica – si aici este inclus brandingul personal si profesional – trebuie sa inspire! Sa „vorbeasca” despre incredere, seriozitate si profesionalism pentru o piata complet diferita de cea autohtona. Dar asta nu inseamna ca nu este posibil, iar succesul programului Ralucai Ionescu – Growmind – o demonstreaza cat se poate de clar.

Identitatea vizuala aleasa – arborele (cu simbolistica implicita – arborele vietii, al cunoasterii, axa a lumii) ilustreaza misiunea Ralucai Ionescu – aceea de a ghida oamenii in a-si accesa puterea interioara pentru a putea profesa si, la urma urmei, trai eliberati de frici si de tipare mentale. Culorile – galben (soare), visiniu , albastru (spiritualitate) – precum si forma logoului – cercul – completeaza ideea centrala a activitatii Ralucai Ionescu: intreg, nucleu, putere.

Servicii furnizate:
Strategie de brand
Design de brand
Comunicare de brand
Website de prezentare
Consultanta de imagine
Intretinere de brand
client1“Lucrez de mult timp in Austria si, dupa o indelungata si fructuoasa cariera in banking, m-am hotarat sa-mi lansez propria afacere in consultanta. Cautasem mult timp un webdesigner care sa-mi realizeze siteul si, desi mi-au fost recomandati cativa profesionisti, ceva m-a impiedicat sa incep colaborarea. Nu eram pregatita, dar nu stiam exact ce-mi lipseste. Asa am ajuns pe site-ul Artvisiona care mi-a atras atentia prin oferta « strategie de brand ». Abia atunci am realizat ca exact de asta aveam nevoie inainte de toate !

Ca doar cu o strategie inchegata si un brand unic pot avea succes. A urmat primul contact cu echipa Artvisiona care mi-au facut impresia ca sunt experti dedicati, seriosi si simpatici care ma vor conduce spre rezultatul dorit de mine. Simona are capacitatea de a intelege businessul si persoanele din spatele acestuia, asa incat brandul rezultat este autentic si unic.

M-a indrumat si ajutat in toate fazele proiectului pe parcursul catorva luni. Astfel am capatat claritatea si siguranta de care aveam nevoie pentru a-mi atrage exact clientii doriti. A fost deosebit de important faptul ca echipa Artvisiona ofera absolut toate serviciile necesare: strategie de brand, numire, creatie de sigla, manual de identitate, web design si programare, comunicare de brand, dar cel mai important consultanta pentru toti pasii. Aceasta organizare mi-a usurat mult munca si m-a ajutat sa avansez cu proiectele mele.

Sa formezi un brand pentru o tara straina, intr-o limba absolut necunoscuta, este un act de curaj care presupune multa munca in plus. Echipa Artvisiona a transformat acest handicap in avantaj. Este pentru mine o mare realizare personala si o satisfactie de cate ori pot sa spun – si am ocazia sa o spun in fiecare zi – ca brandul meu este 100% fabricat in Romania. In continuare, voi colabora cu Artvisiona pentru tot ce inseamna dezvoltarea brandului Growmind, pentru ca vad in aceasta echipa un partener de cursa lunga.

Recomand Artvisiona tuturor celor care vor sa-si creasca businessul ! Indiferent ca incepeti de la zero sau sunteti deja pe drum, Simona va ajuta sa va remarcati fata de concurenta si aceasta reprezinta un enorm castig.”

Raluca Ionescu,
Growmind
 

brand design
brand design


NU EXISTA GLONT MAGIC !