Aiqu

 
design de sigla povesti de brand design brand comunicare de brand
Client: Capa Sips
Zona targetata: Romania
Tip afacere: Constructii prefabricate din lemn

Provocare si solutie:
Cand si-a construit statia meteorologica de la Polul Nord, SUA a ales panourile SIP. Temperaturile acolo sunt de -70°C, iar izolatia constructiilor de tip SIP face fata cu brio. AIQU, este firma care aduce aceasta noua tehnologie si in Romania. Propunem case si birouri de gradina din panouri SIP. Aceste panouri sunt ecologice, rezistente la cutremur si la foc, usor de montat si de intretinut si cu 30% mai ieftine fata de constructiile clasice.

Panourile de tip SIP reprezinta o noutate pe piata constructiilor din Romania, de aceea a fost nevoie de o viziune integralista asupra modului in care afacerea urma sa se pozitioneze in atentia publicului de specialitate. Coerenta in comunicare a fost cuvantul de ordine – de la numele brandului, pana la prezentarea panourilor SIP si a modului lor de folosire, totul a fost gandit in concordanta cu principala misiune a companiei – aceea de a oferi tuturor ocazia de a-si desfasura activitatea in armonie si cu respect fata de natura.

De aceea, culoarea dominanta a brandului este verde, cu insertii arcuite de culoare inchise, ceea ce ii confera echilibru vizual si, in acelasi timp, te duce cu gandul la un copac cu dubla semnificatie: pe de o parte, panourile SIP sunt din lemn, pe de alta, constructiile realizate cu aceste panouri se integreaza perfect in natura, fiind inteligente si ecologice. De altfel, insusi numele brandului te duce cu gandul la inteligenta (AIQU- IQ), caci viitorul apartine constructiilor inteligente, perfect integrate in mediul inconjurator, menite sa reduca consumul de energie.

Servicii furnizate:
Strategie de brand
Numire de brand
Design de brand
Comunicare de brand
Plan de marketing
 

brand design
brand design


NU EXISTA GLONT MAGIC !