Adentis Romania

 
identitate vizuala dentist carte de vizita cabinet stomatologic imagine cabinet stomatologic sigla stomatologie imagine cabinet stomatologic web design cabinet stomatologic
Client: ADENTIS
Tip afacere: stomatologie

Experienta mersului la medicul stomatolog se schimba odata cu ADENTIS – o clinica dentara din Iasi cu totul iesita din comun. Este gazduita de o casa primitoare, decorata cu semineu si cu diferite opere de arta, in care domneste o atmosfera primitoare si relaxanta, si asta pentru ca stomatologia nu mai trebuie sa fie asociata cu ideea de trauma. De aceea, inca de cand pasesti pragul ADENTIS, uiti de prejudecati, uiti de durere si incepi sa simti cum te linistesti si te relaxezi, desi poate parea greu de crezut.

Provocare
O astfel de clinica dentara are nevoie de o identitate vizuala pe masura, alcatuita din elemente a caror combinatie armonioasa sa oglindeasca spiritul unei institutii medicale pentru care confortul pacientului este cel putin la fel de important precum calitatea actului medical si profesionalismul medicilor stomatologi.

Solutie
Sigla a fost construita, desigur, pe masura conceptului. Datorita radacinilor franceze ale clinicii ADENTIS, litera „A” a devenit reprezentarea grafica a turnului Eiffel, simbol prin excelenta al Parisului si al culturii franceze.

Culorile si liniile alese sunt calde, blande, artistice si dezvolta un univers total atipic clinicilor dentare a caror imagine este dominata de regula de culori puternice si elemente standard, precum mere, dinti, zambete, periute de dinti… In schimb, ADENTIS te invita la o calatorie imaginara, in care problemele medicale se rezolva fara teama, fara tensiunea specifica. Astfel, imaginea clinicii ADENTIS isi propune sa schimbe preconceptie ale carei urmari negative se reflecta in statisticile medicale ingrijoratoare referitoare la sanatatea dentara a romanilor.

Servicii furnizate:
concept si design de brand
site de prezentare
optimizare pentru motoarele de cautare.
 

brand design
brand design


NU EXISTA GLONT MAGIC !