Action Zone

 
banner magazin virtual produse barbati logo aplicat pe sapca web design magazin virtual tableta
Client: ACTION ZONE
Tip afacere: articole sportive si gadgets

Activi, puternici si invicibili, barbatii au nevoie doar de produse pe masura (personalizate), de profesionisti care sa le cunoasca necesitatile / dorintele si care sa le iasa in intampinare cu oferte specifice. ACTION ZONE se dedica comercializarii de articole sportive si tehnologie pentru outdoor (ceasuri, cutite, busole, laptop rezistent la apa etc), special concepute pentru toti reprezentantii sexului tare.

Provocare
Forta cucereste atunci cand nu respira agresivitate, ci siguranta si incredere. De aceea, ACTION ZONE are nevoie de un concept si de un design de identitate vizuala care sa reuseasca sa oglindeasca fidel aceste valori. Care sunt cele mai potrivite combinatii de culori si de forme ce pot sa redea esenta, puterea si spiritul masculin? Care este imaginea ce poate ingloba dinamismul, tehnologia, calitatea si rezistenta unor produse tipic utile diverselor activitati cu care se indeletnicesc, de regula, barbatii?

Solutie
Coerenta mesajului ACTION ZONE este reflectata de caracteristicile, armonia si modul in care se combina elementele care compun manualul de identitate vizuala al brandului. Forta, directie si dinamism sunt toate sublimate in grafica siglei ACTION ZONE: o litera, un cerc fragmentat si o sageata. Elemente care inspira duritate. Mai mult, combinatia culorilor reci – verde si albastru – contureaza ideea de natura, noutate si, din nou, de masculinitate. Imaginea muntelui suprapusa peste liniile simple, aproape austere, completeaza ideea de putere pura. Astfel, nu e de mirare ca si femeile sunt atrase de valorile brandului ACTION ZONE, ca sursa de inspiratie pentru cadourile destinate barbatilor din viata lor.

Servicii furnizate:
concept si design de brand
web design
magazin virtual
 

brand design
brand design


NU EXISTA GLONT MAGIC !