Departamentul tau de creatie si marketing externalizat

 
marketing externalizat
marketing externalizat

Putem fi oricand patenerul tau de marketing externalizat

In ziua de astazi, a gasi partenerul de marketing potrivit este ca atunci cand cauti cel mai bun instrument pentru a rezolva o problema. Ai nevoie de o unealta care sa se potriveasca nevoilor tale si care sa te ajute sa devii cel mai bun pe termen lung.

Stim ca timpul este cea mai importanta resursa a oamenilor, de aceea noi ne ocupam in exclusivitate de proiectul tau, iar tu de propriile prioritati. Cele mai bune rezultate apar ca materializare a increderii clientului in noi.

CUM TE PUTEM AJUTA ?

Am conceput cateva solutii de comunicare pentru tine, antreprenorule ocupat, care iti doresti sa treci la nivelul urmator. Un brand eficient se stabileste prin consecventa si predictibilitate. Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata:e-mail | telefonSuntem Artvisiona, studioul de BRANDING de la A-Z, infiintat in 2003. Cunoastem atat procesul tehnic, etapele creative ale constructiei de brand, cat si procesul de implementare si intretinere, ceea ce ne permite sa ne ocupam, cu succes, de proiecte complexe de branding si rebranding.

In toti anii de activitate, am avut ocazia sa studiem mai mult de 500 de afaceri si am obtinut astfel un set unic de abilitati: gandire strategica, o intelegere aprofundata a brandurilor, a continutului si a solutiei omnichannel complexa de rezolvare a problemelor de brand. Astfel iti putem oferi avantajul competitiv!

N-ai gasit ceea ce cauti? Iata lista completa de servicii Artvisiona


simona buzatu
sau inscrie-te la prima sedinta gratuita de consultanta si coaching (30 de minute), sustinuta de Simona-Gabriela Buzatu, fondatorul Artvisiona, autoarea cartii „BRAND.Jocul antreprenorial la alt nivel. Teorie si practica in marketing. Primul ghid complet in limba romana despre branding“ si dezvoltatorul sistemului INCUBRAND, programul avansat de autocunoastere pentru afaceri.