Consultanta si coaching

de AFACERE, BRAND si MARKETING

1 la 1 sau de echipa

 
coaching si seminarii de brand
coaching si seminarii de brand


Brandul da masura reputatiei oricarei afaceri. Este promisiunea pe care o faci si, prin urmare, promisiunea pe care trebuie sa o respecti in permanenta. Din acest motiv, consultanta este un serviciu indispensabil, indiferent de stadiul afacerii tale.

Ai nevoie de sprijin constant, atunci cand iti incepi afacerea, dar si pe parcursul dezvoltarii acesteia. Artvisiona este partener de cursa lunga pentru multi soloprenori si antreprenori romani de pretutindeni. Putem fi si pentru tine prin sedinte lunare de consultanta si coaching, 1 la 1 sau de echipa, pentru a te ajuta sa analizezi si sa adaptezi constant planul de afacere, strategia de brand si marketing.


Asigura-ti pozitia in piata.
Pivoteaza-ti oferta.
Descopera noi oportunitati.


Suntem Artvisiona, studioul de BRANDING de la A-Z, infiintat in 2003. Cunoastem atat procesul tehnic, etapele creative ale constructiei de brand, cat si procesul de implementare, ceea ce ne permite sa ne ocupam, cu succes, de proiecte complexe de branding si rebranding, pornind de la analiza afacerii, strategie, concept, comunicare vizuala si verbala, pana la implementare, dezvoltare, coordonare si coaching.

simona buzatu
Inscrie-te la o sedinta gratuita de consultanta si coaching (30 de minute), sustinuta de Simona-Gabriela Buzatu, fondatorul Artvisiona, autoarea cartii „BRAND.Jocul antreprenorial la alt nivel. Teorie si practica in marketing. Primul ghid complet in limba romana despre branding“ si dezvoltatorul sistemului INCUBRAND, programul avansat de autocunoastere pentru afaceri.