3S: Strategie de afacere, brand si marketing

 
strategie pentru afacere brand si marketing
strategie de business brand si marketing


Majoritatea soloprenorilor si antreprenorilor, incep mai intai sa vanda, iar apoi, daca reusesc, incearca gradual sa-si transforme oferta intr-un brand. Acest mod de dezvoltare este imprevizibil si aduce de cele mai multe ori gauri in buget si pierderea unui timp valoros care ar fi putut fi dedicat dezvoltarii afacerii.

Prin puterea celor 3S (strategie de afacere, brand si marketing) putem garanta ca afacerea ta porneste si se dezvolta sanatos. De asemenea, acest trio poate fi aplicat si daca ai o afacere in plina ascensiune sau doresti sa te repozitionezi in piata.

Cum ne asiguram ca aceste trei strategii se integreaza si sunt aliniate? Pentru a obtine o integrare eficienta trebuie sa ai in vedere succesiunea acestor trei planuri strategice.


Servicii in completare: Model de business. Audit de brand. Strategie de brand. Pozitionare si repozitionare de brand. Strategie de marketing si campanii integrate. Marketing pentru social media. Marketing externalizat.Artvisiona este studioul de BRANDING de la A-Z, infiintat in 2003. Cunoastem atat procesul tehnic, etapele creative ale constructiei de brand, cat si procesul de implementare, ceea ce ne permite sa ne ocupam, cu succes, de proiecte complexe de branding si rebranding, pornind de la analiza afacerii, strategie, concept, comunicare vizuala si verbala, pana la implementare, dezvoltare, coordonare si coaching.

Artvisiona functioneaza la intersectia dintre afacere, brand si marketing. Fiecare zona reprezinta o functie esentiala care necesita o strategie individuala bine gandita pentru orice tip de afacere.


simona buzatu
Inscrie-te la o sedinta gratuita de consultanta si coaching (30 de minute), sustinuta de Simona-Gabriela Buzatu, fondatorul Artvisiona, autoarea cartii „BRAND.Jocul antreprenorial la alt nivel. Teorie si practica in marketing. Primul ghid complet in limba romana despre branding“ si dezvoltatorul sistemului INCUBRAND, programul avansat de autocunoastere pentru afaceri.