Noi suntem

 
Artvisiona este studioul specializat in strategie de brand si creatie de continut premium. De 16 ani ajutam români din toata lumea sa-si atinga potentialul maxim in afaceri, oferind servicii complete de branding si rebranding.
Suntem un laborator aflat la intersectia dintre afacere, branding si marketing. Abordam o gandire strategica si experimentala. In spatele fiecarui proiect pe care-l realizam se afla un grup de specialisti pasionati.

POVESTEA ARTVISIONA


asculta povestea artvisiona
Se spune ca nu poti cladi un viitor solid, daca nu-ti onorezi trecutul, iar a-ti cunoaste radacinile face parte din procesul descoperirii de sine.In arborele genealogic al fondatoarei Artvisiona, Simona Buzatu, undeva chiar aproape de baza, l-a descoperit pe marele Constantin Tanase, iar aceasta descoperire spune multe. Vorbeste, in primul rand, despre curajul stramosilor sai de a fi deschizatori de drumuri in vremuri in care putini isi luau inima in dinti sa faca un pas in fata.

Asa se explica cum Simona este unul dintre primii freelanceri din Romania. A inceput in 2003, intr-o perioada in care majoritatea cautau stabilitatea si siguranta unui contract de munca. A indraznit sa se aventureze intr-o piata in care nu era usor sa se integreze importanta comunicarii de brand. Mai departe, vorbeste despre spiritul antreprenorial mereu viu in familia ei. In „portofoliul” stramosilor sai gasesti multe tipuri de afaceri. Cea mai veche descoperita, dar si cea mai interesanta este o mina de sare si o fabrica de pungi din hartie in care se ambala sarea extrasa, din zona Calimanesti, in jurul anului 1920.

Felul in care stramosii sai au ales sa-si traiasca viata si-a pus o mare amprenta asupra ei. I-a oferit ambitia de a se ridica si de a face lucruri importante pentru oameni, dar si un simt artistic si o intelegere profunda a celor care aleg sa construiasca lucruri de durata pe cont propriu. Parintii sai, la randul lor, au pus pe picioare afaceri in domenii diverse, pornind de la o revista locala, o fabrica de mezeluri si o agentie imobiliara, una dintre primele agentii din Bucuresti, deschisa imediat dupa Revolutie. Au indraznit astfel sa viseze si sa deschida drumurile si pentru alti oameni care au vrut sa vada ce se afla mai departe de granite.

Simona a crescut intr-o familie de oameni cu mare incredere in visele si puterea lor. Asa se face ca, in cei 16 ani de activitate, a lucrat impreuna cu echipa sa, in peste 500 de proiecte pe care le-a sprijinit sa se contureze si sa se dezvolte cu succes.

Studioul de creatie Artvisiona a fost creat din respect pentru radacini. De aceea, urmam viziunea Simonei si ne adresam antreprenorilor romani de pretutindeni pentru a-i ajuta sa-si atinga potentialul maxim in afaceri.

AFLA MAI MULT