Designul manualului de identitate vizuala este o parte importanta din procesul de branding, pe care il incepem cu efectuarea strategiei de brand. Dupa acesta etapa urmeaza designul de sigla, dezvoltarea identitatii vizuale si a manualului de identitate. Toate aceste etape pot dura aproximativ 4-6 saptamani.

Un manual de identitate vizuala contine:

  • valorile si descrierea brandului;
  • exemple legate de culori, fonturi si dimensiuni;
  • o serie de situatii in care brandul poate fi folosit sau nu poate fi folosit;
  • pozitionarea pe diferite suporturi de la hartia de scris, la uniforme, cladiri si vehicule;
  • reguli generale de folosire a siglei in materiale de promovare in marketingul online, print si tv;

Pretul pentru un design de brand, care contine si designul manualului de identitate, poate fi stabilit numai dupa o discutie de minim 30 de minute despre proiectul tau. Completeaza formularul de la pagina “INVESTESTE” si vei fi contactat in cel mai scurt timp posibil.

NE RECOMANDA
COMPANII SI SOLOPRENORI

Manualul de identitate vizuala este un sistem de reguli si recomandari care se aplica elementelor vizuale fundamentale ale brandului si are scopul de a asigura coerenta, stabilitate si dezvoltare armonioasa in timp a acestuia.

Daca o companie nu are o identitate vizuala clara, atunci in mintea consumatorilor nu se va deosebi de altele. Imaginati-va cum ar fi daca sigla McDonald’s ar arata diferit in fiecare mediu in care am intalni-o. Ar fi imposibil sa se faca o conexiune in mintea consumatorului intre sigla si promisiunile brandului.

Manualul de identitate vizuala se adreseaza oricarei persoane care va lucra in viitor cu sigla companiei tale. Este estential sa dezvolti un manual de identitate vizuala cat mai devreme dupa etapa: design de sigla. Exista multe moduri in care se poate face un branding pentru un produs sau serviciu, dar de cele mai multe ori este incorect. Din acest motiv un manual de identitate vizuala este indispensabil in toate eforturile de marketing care urmeaza.

Pozitionarea brandului intr-un mod corect va cladi valoare in timp. Un manual de identitate vizuala va asigura ca brandul va castiga valoarea pe care o merita.

PACHETE COMPLETE DE BRANDING

Salut! Suntem agentia multimedia interactiva ARTVISIONA. Din 2003 oferim servicii complete pentru antreprenori in toate eforturile de marketing online si offline, imbinand tehnici traditionale si digitale de promovare si creatie de continut pentru afaceri locale si internationale, pornind cu strategie si design de brand, pana la consultanta si educatie in marketing.

agentie multimedia interactiva
agentie multimedia interactiva