Echipa Artvisiona


Suntem un studio modern si atipic de BRANDING de la A-Z, infiintat in 2003. Beneficiem de colaboratori specializati care locuiesc in toata lumea. Ne uneste si ne apropie pasiunea pentru cunoastere, tehnologie, performanta si credinta in lucrul bine facut, de la inceput pana la sfarsit, fara exceptie.

Oamenii din spatele ideilor


simona buzatu Simona Gabriela Buzatu
Strategist de brand, fondatorul Artvisiona
Cu 16 ani de experienta in branding si alti 15 de studii in arte plastice, a dezvoltat INCUBRAND - o metoda de cautare sufleteasca, aplicata afacerii - un program de autocunoastere pentru branduri, realizat cu ajutorul metodelor de psihologie aplicata si o serie de ustensile interactive unice, create de echipa Artvisiona, care ajuta organizatii din toata lumea sa aiba o viziune clara despre cine sunt, ce vor, cui se adreseaza si modul in care trebuie sa comunice si sa relationeze cu clientii, angajatii si concurentii, astfel incat sa aiba cel mai bun rezultat.
Nicolae Carpenisan Nicolae Carpenisan
Specialist 3D & VFX Senior
www.Nushu.ro
Pasiunea pentru calculator si matematica l-au determinat sa experimenteze programarea de la o varsta foarte frageda. Astfel stapaneste mai multe limbaje de programare si softuri de creatie 3D care sunt folosite atat pentru magazine si aplicatii web, cat si pentru a realiza proiecte de publicitate, televiziune si cinematografie.Experienta profesionala: Art Director Realitatea Tv, Director de Creatie la Centrul National Media iar din anul 2007 a devenit liber profesionist.
Ilinca Dumitru Ilinca Dumitru-Blanchard
Specialist in fonduri europene si gestiune de proiecte internationale
www.wearelivelypeople.eu
Datorita parcusului academic, experientei profesionale si pasiunii sale pentru politicile publice si fondurile europene si a gestiunii de proiecte la scala europeana si internationala, Ilinca detine cunostiintele tehnice pentru a te ghida in elaborarea strategiilor de crestere a businessului tau. Cu mai bine de o decada de experienta in cele patru colturi ale Europei, la Comisia europeana si Parlamentul european, si cele 4 limbi in care comunica din copilarie - romana, engleza, franceza, spaniola -, Ilinca are o capacitate de adaptare si analiza contextuala ce ii permite sa iti propuna solutii eficace si adaptate noii pieti pe care doresti sa o cuceresti. Ilinca te va acompania cu brio in strategia ta de dezvoltare prin proiecte innovante.
Ines Dumitru Ines Dumitru
SPECIALIST IN COMUNICARE VERBALA
www.inesrocks.com
Acum mai bine de 10 ani, Ines a inceput sa implementeze campanii de marketing integrat. A intrat astfel in contact cu toate componentele unei campanii si s-a indragostit de scris. In 2013, a decis sa se dedice intru totul scrisului si sa-si puna abilitatile in slujba celor ce inteleg ca un text bine scris este elementul decisiv pentru succesul unei afaceri.

In paralel cu serviciile oferite in calitate de profesionist in acest domeniu, a lucrat si la un proiect de suflet, cartea "Ca si cum ne-am sti dintotdeauna" pe care a lansat-o in 2015. Ii place sa lucreze la proiecte ce implica multa creativitate si imaginatie. In acelasi timp, accepta provocarile aduse de proiectele tehnice si nisate, ce necesita o atentie sporita si o cercetare amanuntita.
Vladimir Gheorghiu Vladimir Gheorghiu
Regizor si producator video
Vlad are o experienta de peste 20 ani in televiziune si este coordonatorul si producatorul proiectelor de tip video: evenimente, interviuri, prezentare locatie, produs sau serviciu, making-off. Acestea sunt doar o parte din proiectele pe care le realizeaza pentru mediul online si offline.
Stefan Vlad Stefan Vlad
Designer de produs si jocuri
www.behance.net/vladstefan
Cu mai bine de 10 ani de experienta in design, dezvolta jocuri fizice (puzzle, boardgames sau orice alt tip de joc), de la faza de concept, ilustratie, grafica si pana la machetarea pentru print. De asemenea, creeaza design de produs si jucarii in format 3D.
Madalina Dragoi Madalina Dragoi
Consilier de imagine
styletraveler.tumblr.com
Jurnalist si stilist de moda cu experienta in bransa de 15 ani, in Bucuresti si Berlin, este specialistul in consiliere de imagine, de la sesiuni de personal shopping si sedinte 1-1 pentru gasirea noului stil vestimentar pentru personal branding, dar si pentru evenimente sau sesiuni foto/video.

A ghidat foarte multi antreprenori in gasirea stilului vestimentar, dar (de sters), a consiliat majoritatea vedetelor din Romania (Andreea Esca, Dana Rogoz, Andreea Raicu etc), a contribuit la sesiunile foto/video pentru revista "Ce se intampla, doctore".

Pasionata de stil si imagine, publica articole si editoriale de moda in reviste si ziare specializate, in tara si strainatate (The One, Ziarul Financiar, Deux Magazine, Der Standard, Berliner Kurier). De asemenea, Madalina este moderator si speakear la evenimente din sfera modei.
Misiunea noastra este sa sprijinim cat mai multi antreprenori romani din toata lumea, oferind pachete complete de branding si rebranding.

NOI SUNTEM


valori Artvisiona
Valori Artvisiona

Valori brand
Valori brand

Crezuri organizatie
Crezuri organizatie

Noi suntem
Noi suntem

Constructie de brand
Constructie de brand

Comunicare de brand
Comunicare de brand


AFLA MAI MULT