INTRODUCERE IN BRANDING

PROCESUL PENTRU UN
DESIGN DE BRAND BUN 

In functie de complexitate, un design de brand poate dura intre 5 - 10 saptamani.

Orice proiect de brand sau rebrand pe care-l realizam incepe cu strategia de brand. In functie de ceea ce descoperim si stabilim imprenuna, pe parcursul acestui proces, putem merge mai departe. In general un design de brand standard contine: numire de brand si slogan, comunicare de brand (povestea de brand, misiune, valori), design de sigla, identitate vizuala si colaterale (brand aplicat), manual de identitate vizuala, web design si programare pentru website de prezentare sau magazin virtual, optimizare pentru motoarele de cautare.

Pretul pentru un design de brand poate fi stabilit numai dupa o discutie de minim 30 de minute despre proiectul tau. Completeaza formularul de la pagina “INVESTESTE” si vei fi contactat in cel mai scurt timp posibil.

PACHETE COMPLETE DE BRANDING

Salut! Suntem agentia multimedia interactiva ARTVISIONA. Din 2003 oferim servicii complete pentru antreprenori in toate eforturile de marketing online si offline, imbinand tehnici traditionale si digitale de promovare si creatie de continut pentru afaceri locale si internationale, pornind cu strategie si design de brand, pana la consultanta si educatie in marketing.

NE RECOMANDA
COMPANII SI SOLOPRENORI

agentie multimedia interactiva
agentie multimedia interactiva