Videoclip "Ultimul dans" – Horia Brenciu

 


In data de 2.04.2010 am participat alaturi de Carpenisan Nicolae si Olga Avramov la filmarea ultimului videoclip al lui Horia Brenciu – “Ultimul dans”.

La filmari a fost folosit un costum de Motion Capture un sistem care capteaza miscarile actorilor reali si o transpune personajelor virtuale. Videoclipul este unic in Romania prin imbinarea miscarilor reale ale lui Horia Brenciu cu miscarile personajului 3D.

videoclip horia brenciu

videoclip horia brenciu

vfx grafica 3d

animatie 3d

filmare pe croma

Olga Avramov s-a ocupat de regie si scenariu, cloth simulation, 3D modeling, 3D animation, chroma key si compositing. Iar Nicolae Carpenisan a fost responsabil cu camera motion tracking, shaders, light setup, render, 3D modeling, compositing. Videoclipul a fost filmat pe RED de catre operatorul Adi Silisteanu. Captura de miscare a fost asigurata de Bogdan Lazar de la Golem.

 


simona buzatu
Articol scris de Simona-Gabriela Buzatu, fondatorul Artvisiona, autoarea cartii „BRAND.Jocul antreprenorial la alt nivel. Teorie si practica in marketing. Primul ghid complet in limba romana despre branding“ si dezvoltatorul sistemului INCUBRAND, programul avansat de autocunoastere pentru afaceri.
Ai nevoie de ajutor? Inscrie-te la o sedinta gratuita de consultanta si coaching de 30 de minute.