Sunt o persoana matinala, asa ca ar trebui sa creez dimineata

 
O cercetare efectuata de Mareike Wieth si Rose Sacks a gasit altceva. Cercetatoarele au cerut unui numar de 428 de studenti sa rezolve doua tipuri diferite de teste de creativitate. Unul care masura abilitatea lor de a discerne lucrurile (acea rezolvare de probleme care necesita un salt in necunoscut), al doilea abilitatea lor de a rezolva probleme analitice (sa calculeze taxele).Persoane matinale si bufnite de noapte

Wieth si Sacks au descoperit ca cei care se identificau ca persoane matinale, de fapt se descurcau seara mai bine la rezolvarea problemelor de discernamant – sarcini care necesita gandire originala.

Performanta bufnitelor de noapte a fost total opusa, deoarece momentele lor “aha” au aparut mai devreme in timpul zilei. Asa ca, cel mai bun pariu este sa testezi, sa testezi, sa testezi. Doar pentru ai impresia ca faci cea mai buna treaba intr-o anumita perioada a zilei, nu inseamna ca asa si este. Incearca sa efectuezi diferite sarcini la diferite ore ale zilei si noteaza cat de bine te-ai descurcat. Apoi compara rezultatele si alege perioada care merge cel mai bine.  


demo1
demo2

Artvisiona este studioul de branding, rebranding, marketing si creatie de continut pentru web, print, radio si tv. Din 2003 oferim servicii complete pentru companii si soloprenori din toata lumea.
✨ De la idee la business. Constructie, comunicare si promovare de brand pentru orice stadiu al afacerii: start-up, repozitionare, scalare, revitalizare;
✨ Strategie de brand si marketing;
✨ Creatie de continut premium pentru mediul online si offline.
Ai nevoie de ajutor? Inscrie-te la o sedinta gratuita de consultanta de 15 minute.