Optimizare locala pentru website-ul tau.

 
googlemaps

Daca esti proprietarul unei companii locale si vrei o pozitie in termeni locali, este foarte important sa incluzi denumirea companiei, numarul de telefon si adresa undeva pe site. Poti sa le pui in header, sidebar sau footer. Nu prea conteaza unde este atata timp cat este acolo. Motoarele de cautare cauta aceste informatii si le folosesc in profile locale, cum ar fi pe Google Places sau Yelp.

Google foloseste foarte mult acum date ale companiilor locale, ca semnal de pozitie in rezultatele lor de cautare. Daca vrei sa mergi un pas mai departe, cere designerului tau sa includa informatiile despre compania ta intr-un microformat, cum ar fi un hCard. Poti sa afli mai multe despre microformate de la Google Webmaster Central.  


simona buzatu
Articol scris de Simona-Gabriela Buzatu, fondatorul Artvisiona, autoarea cartii „BRAND.Jocul antreprenorial la alt nivel. Teorie si practica in marketing. Primul ghid complet in limba romana despre branding“ si dezvoltatorul sistemului INCUBRAND, programul avansat de autocunoastere pentru afaceri.
Ai nevoie de ajutor? Inscrie-te la o sedinta gratuita de consultanta si coaching de 30 de minute.