Cum aleg numele domeniului meu ?

 
cum alegi numele de domeniu

Incercati sa alegeti un nume relevant pentru activitatea dvs. Numele trebuie sa fie cat mai scurt si usor de retinut. Daca numele firmei dvs este important si doriti sa va faceti cunoscuti prin intermediul lui, folositi-l.

Nu recomand sa se foloseasca nume mai lungi de 10 caractere, nume care sunt compuse cu cratima ( – ) sau underscore ( _ ) si nume complicate care se scriu intr-un fel dar se pronunta altfel.

Daca nu gasiti disponibil numele domeniului pe care il doriti, incercati sa-l articulati, sa-l folositi la plural sau sa promovati un produs sau serviciu care sta la baza companiei dvs mereu.

Exemplul 1: Pentru site-ul Artvisiona, setasem viziunea asupra artvision.com, insa nu era disponibil si atunci am adaugat un A la sfarsit. Astfel cuvantul a devenit feminin artvisiona.com si cred ca se potriveste perfect, nu?

Exemplul 2: Daca firma se numeste “Lapada” si vindeti fulare aveti in mare 4 posibilitati simple:
www.lapada.ro
www.lapadafulare.ro
www.fulare.ro
www.fularelapada.ro

Ca sa verificati disponibilitatea unui domeniu, intrati aici.  


demo1
demo2

Artvisiona este studioul de branding, rebranding, marketing si creatie de continut pentru web, print, radio si tv. Din 2003 oferim servicii complete pentru companii si soloprenori din toata lumea.
✨ De la idee la business. Constructie, comunicare si promovare de brand pentru orice stadiu al afacerii: start-up, repozitionare, scalare, revitalizare;
✨ Strategie de brand si marketing;
✨ Creatie de continut premium pentru mediul online si offline.
Ai nevoie de ajutor? Inscrie-te la o sedinta gratuita de consultanta de 15 minute.