Coffe Art sau Latte Art

 
arta in cafea

Ei bine, aceasta este Coffe Art sau Latte Art, si a devenit un curent artistic apreciat inca din anii 1980 nu numai de catre iubitorii de cafea in intreaga lume. Exista 2 metode de a realiza arta in cafea.

Prima metoda presupune realizarea de modele prin turnarea laptelui in espresso. Aceasta metoda se numeste free pour latte art. Cele mai populare desene sunt forme de spirale, frunze sau inimioare.

A 2a metoda presupune desenearea cu ajutorul unui instrument in forma de stilou, folosind frisca sau ciocolata, folosirea unor sabloane si presararea de diverse prafuri (scortisoara, zahar, etc).

Cafenelele se intrec in variante din ce in ce mai sofisticate. Vizionare placuta.

Smiling Sun. (Image Source: okayama)Pity Bear. (Sursa: MiKA FOTO)Meow. (Sursa: Nekousa)Latte Art: Kiki. (Sursa: dola_dola)Cute Bear. (Image Source: okayama)Cappuccino And A Cookie. (Sursa: Premshree Pillai)Winter Morning. (Sursa : PoYang)

 


simona buzatu
Articol scris de Simona-Gabriela Buzatu, fondatorul Artvisiona, autoarea cartii „BRAND.Jocul antreprenorial la alt nivel. Teorie si practica in marketing. Primul ghid complet in limba romana despre branding“ si dezvoltatorul sistemului INCUBRAND, programul avansat de autocunoastere pentru afaceri.
Ai nevoie de ajutor? Inscrie-te la o sedinta gratuita de consultanta si coaching de 30 de minute.