Cel mai important lucru despre Facebook

 
ploaie in Bucuresti

Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l cunosti despre Facebook este faptul ca oamenii vorbesc despre lucruri care-i impresioneaza. Nu te astepta sa ai succes cu o promovare clasica a produselor sau serviciilor pe care vrei sa le vinzi. Facebook este pentru oameni si despre lucrurile importante sau impresionante din viata lor. Daca pornesti de la ideea de a face bani pe Facebook, acest lucru nu se va intampla. In schimb Facebook este locul ideal de a cunoaste oameni si de a creea o comunitate.

Astfel reusesti sa ai un feedback rapid si real despre produsele si serviciile promovate fara aproape nici un efort. Si pentru ca vorbeam despre lucruri impresionante din viata oamenilor, in acesta seara a fost o mica furtuna cu grindina si ploaie in Bucuresti. Un spectacol de lumina a fost vizibil pe cerul capitalei timp de o ora. Fiind ceva deosebit, oamenii au postat pe Facebook poze realizate de ei in diferite momente ale acestui spectacol natural devenind astfel un lucru viral. Cine intelege acest fenomen natural de raspandire a informatiei din reteaua Facebook, are multe lucruri de castigat. Iata o parte din imagini.

Sursa: Adrian Batista

Facebook ploaie furtuna

Sursa: Bogdan Catargiu

Furtina Capitala Furtuna Bucuresti

Sursa: Bogdan Suditu

furtuna capitala

Sursa: Cristian Sutu

furtuna si facebook ploaie bucuresti ploaie capitala furtuna capitala ploi si furtuni

Sursa: Victor Ciutacu

ploaie bucuresti  

 Sursa: Cristi Dorombach

ploaie

Sursa: Bogdan Enastescu

nori in capitala apus in capitala

Sursa: Lulu de Hillerin

cer rosu

Sursa: Cristina Pantea

ploaie in Bucuresti  


simona buzatu
Articol scris de Simona-Gabriela Buzatu, fondatorul Artvisiona, autoarea cartii „BRAND.Jocul antreprenorial la alt nivel. Teorie si practica in marketing. Primul ghid complet in limba romana despre branding“ si dezvoltatorul sistemului INCUBRAND, programul avansat de autocunoastere pentru afaceri.
Ai nevoie de ajutor? Inscrie-te la o sedinta gratuita de consultanta si coaching de 30 de minute.