Ce este optimizarea pentru motoarele de cautare

 
optimizare googleOptimizarea web pentru motoarele de cautare este  un serviciu care insumeaza toate activitatile facute cu scopul de a creste pozitia unui site in motoarele de cautare pentru un anumit cuvant cheie sau pentru o combinatie de cuvinte cheie. 90% din traficul unui site provine din motoare de cautare ca Google, Yahoo, MSN. Seo este metoda cu cea mai mare eficacitate care va poate aduce site-ul printre primele pozitii in domeniul dvs. Mai poate fi gasit in forma de internet marketing, web marketing, marketing pentru motoare de cautare. Este de o importanta vitala pentru fiecare companie sa ia in considerare cat de bine cotat este site-ul lor atat in cele mai importante motoare de cautare cat si directoare web. Exista multi pasi pe care o companie ar trebui sa ii faca pentru a maximaliza succesul site-ului lor in motoarele de cautare si directoare web. Foarte multe companii subestimeaza importanta motoarelor de cautare si esueaza in intelegerea procesului de ranking, ajungand sa ignore cel mai important ingredient in strategiile de internet marketing. Optimizarea unui site web are in mare 8 etape:
  • audit SEO
  • cercetarea cuvintelor cheie si a concurentei pe cuvintele cheie alese
  • analiza competitorilor directi
  • optimizare on-site
  • optimizare off-site
  • creare continut si articole noi periodic
  • marcaj social si retele sociale
  • evaluare, monitorizare si intretinere
In mod ideal, optimizarea on-site ar trebui realizata in momentul conceperii siteului. In cazul in care nu este realizata si nu se tine cont de criteriile de indexare Google, acest site trebuie refacut total si in unele cazuri este singura solutie.
Foarte important :  Trebuie sa stiti ca nu se poate garanta o anumita pozitie (oricare) intr-un motor de cautare sau a cresterii cu un anumit procent a vizitatorilor. Scopul in SEO este cresterea numarului de vizitatori, acest lucru fiind conditionat de popularitatea cuvintelor cheie alese.
 


demo1
demo2

Artvisiona este studioul de branding, rebranding, marketing si creatie de continut pentru web, print, radio si tv. Din 2003 oferim servicii complete pentru companii si soloprenori din toata lumea.
✨ De la idee la business. Constructie, comunicare si promovare de brand pentru orice stadiu al afacerii: start-up, repozitionare, scalare, revitalizare;
✨ Strategie de brand si marketing;
✨ Creatie de continut premium pentru mediul online si offline.
Ai nevoie de ajutor? Inscrie-te la o sedinta gratuita de consultanta de 15 minute.