Ce ai facut pana acum pentru optimizarea site-ului tau?

 

seoRaspunsul meu preferat la aceasta intrebare este “nimic”, deoarece inseamna ca pornim cu o foaie curata si nu putem decat sa evoluam ! Dar majoritatea clientilor au facut macar un SEO rudimentar. Desi pot sa observ pe loc orice optimizare de pagina, este bine sa aud de la tine. Uneori lucrurile pe care clientii spun ca le-au facut (de exemplu, au creat Title tags cu multe cuvinte cheie) nu par a fi fost facute cand le caut. Aceasta imi spune ca ideea mea despre SEO este diferita de a ta si este bine sa stiu de la inceput. Este bine de asemenea sa stiu daca ai trecut deja printr-o serie de SEO si ce a facut persoana responsabila pentru site, pe durata colaborarii.

 


demo1
demo2

Artvisiona este studioul de branding, rebranding, marketing si creatie de continut pentru web, print, radio si tv. Din 2003 oferim servicii complete pentru companii si soloprenori din toata lumea.
✨ De la idee la business. Constructie, comunicare si promovare de brand pentru orice stadiu al afacerii: start-up, repozitionare, scalare, revitalizare;
✨ Strategie de brand si marketing;
✨ Creatie de continut premium pentru mediul online si offline.
Ai nevoie de ajutor? Inscrie-te la o sedinta gratuita de consultanta de 15 minute.