Campania Old Spice si Social Media.

 
Nu cred ca este cineva care sa nu fi vazut campania Old Spice de anul acesta. Succesul acestei campanii se datoreaza atat fizicului placut al lui Isaiah Mustafa  dar si a implicarii sale directe in campaniile interactive sustinute pe  Twitter, Facebook si Youtube. Mai exact, fanii ii adresau intrebari lui Isaiah Mustafa iar el le raspundea intr-un film video, asemanator cu cel din reclama initiala. Pentru ca Old Spice a reusit sa creeze un personaj atat de interesant, fanii au mers mai departe si au creat  la randul lor filmulete pe Youtube – parodii sau interpretari ale reclamei initiale.

Campania Old Space este un exemplu foarte bun pentru a intelege cat de important este spatiul cybernetic si cum te poate ajuta Social Media in promovarea serviciilor sau a produselor.Ce parere aveti despre aceasta campanie ?  


demo1
demo2

Artvisiona este studioul de branding, rebranding, marketing si creatie de continut pentru web, print, radio si tv. Din 2003 oferim servicii complete pentru companii si soloprenori din toata lumea.
✨ De la idee la business. Constructie, comunicare si promovare de brand pentru orice stadiu al afacerii: start-up, repozitionare, scalare, revitalizare;
✨ Strategie de brand si marketing;
✨ Creatie de continut premium pentru mediul online si offline.
Ai nevoie de ajutor? Inscrie-te la o sedinta gratuita de consultanta de 15 minute.