Campania Old Spice si Social Media.

 
Nu cred ca este cineva care sa nu fi vazut campania Old Spice de anul acesta. Succesul acestei campanii se datoreaza atat fizicului placut al lui Isaiah Mustafa  dar si a implicarii sale directe in campaniile interactive sustinute pe  Twitter, Facebook si Youtube. Mai exact, fanii ii adresau intrebari lui Isaiah Mustafa iar el le raspundea intr-un film video, asemanator cu cel din reclama initiala. Pentru ca Old Spice a reusit sa creeze un personaj atat de interesant, fanii au mers mai departe si au creat  la randul lor filmulete pe Youtube – parodii sau interpretari ale reclamei initiale.

Campania Old Space este un exemplu foarte bun pentru a intelege cat de important este spatiul cybernetic si cum te poate ajuta Social Media in promovarea serviciilor sau a produselor.Ce parere aveti despre aceasta campanie ?  


simona buzatu
Articol scris de Simona-Gabriela Buzatu, fondatorul Artvisiona, autoarea cartii „BRAND.Jocul antreprenorial la alt nivel. Teorie si practica in marketing. Primul ghid complet in limba romana despre branding“ si dezvoltatorul sistemului INCUBRAND, programul avansat de autocunoastere pentru afaceri.
Ai nevoie de ajutor? Inscrie-te la o sedinta gratuita de consultanta si coaching de 30 de minute.