Tradoteca

 
 
banner agentie traduceri carte de vizita companie traduceri firma luminoasa companie traduceri web design firma traduceri
Client: TRADOTECA dezvoltat de ANCA PUCHETE
Servicii furnizate: concept si design de brand, web design si programare site de prezentare

Agentia de traduceri online TRADOTECA ofera servicii complete de traduceri autorizate si legalizate in toate limbile Uniunii Europene, interpretariat (in timp real in peste 23 de limbi straine), apostilare, supralegalizare, suport gratuit in cazul proiectelor traduse. Valorile companiei - calitate, rapiditate, profesionalism. Experienta – 10 ani. Echipa - peste 400 de traducatori autorizati, specializati in foarte multe domenii, chiar si in medicina sau tehnologie. TRADOTECA isi propune sa conecteze oamenii de pretutindeni, spre comunicare universala.

Provocare Identitate vizuala coerenta cu domeniul de activitate al companiei. Crearea unei „case virtuale a cuvintelor”, ca loc de intalnire a extinsei echipe de traducatori TRADOTECA cu clientii lor.

Solutie
Proiectul TRADOTECA.ro este conceput ca un instrument practic pentru vizitatori. Toate sectiunile din site sunt plasate in pagina astfel incat sa fie usor de reperat in site si de inteles. Fie ca doresti o estimare de pret sau vrei sa te alaturi echipei de traducatori, nu-ti va lua mai mult de un minut sa gasesti ceea ce cauti. Designul este realizat in culori pale, cu discrete motive florale, o invitatie subtila la relaxare si la navigare mai indelungata pe site pentru a afla cat mai multe informatii atat despre companie, cat si despre fascinanta lume a traducerilor, a cuvintelor care-si regasesc sensul in cuvintele altor limbi, dincolo de inerente bariere culturale sau de mentalitate.

Logoul reprezinta stilizat o „casa a cuvintelor”, un spatiu magic, un veritabil loc de creatie, idee sugerata de repetarea discreta a motivelor florale pe fundalul acestuia. Culoarea folosita este albastru, culoarea intelepciunii, a spiritualitatii si a evolutiei.
Sigla este utilizata de multi oameni atat in cadrul companiei dumneavoastre cat si in exteriorul acesteia. Din acest motiv oricat de bine ar fi realizata o sigla fara un manual de identitate, care specifica clar regulile de folosire si situatiile de evitat, va fi in multe cazuri ineficienta. Manualul de identitate vizuala prezinta modul in care trebuie sa arate tot ceea ce produce organizatia dumneavoastra, de la hartia de scris la uniforme, cladiri si vehicule.


“Mi-am dorit ca imaginea agentiei noastre de traduceri online sa defineasca intocmai ceea ce ne doream de la acest proiect. Colaborarea cu Simona si echipa Artvisiona a reprezentat cea mai buna alegere in materie de branding. Pe parcursul derularii proiectului au dat dovada de multa creativitate, simt artistic si talent, la care s-au adaugat seriozitatea, profesionalismul, transparenta si comunicarea eficienta. A fost o adevarata placere sa colaboram impreuna iar rezultatul a fost unul peste masura asteptarilor noastre.”

Anca Puchete,
General Manager
Tradoteca.ro