Oia Trans

 
 
banner site de prezentare transport sigla aplicata pe cladire web design desktop si tableta design colantare camion
Client: OIA TRANS
Servicii furnizate: design de brand; concept, design si programare site de prezentare.

Companie specializata in transport de containere in principalele porturi din Europa: Hamburg, Rotterdam, Antwerpen si Aarhus, Danemarca, dar si de marfuri generale in Romania si Europa, precum și de produse petroliere (cu flota proprie de camioane complet echipate, cisterne cu o capacitate de 40 de tone si semiremorci cu prelata, monitorizate in permanenta prin satelit). Marfurile transportate de OIA TRANS beneficiaza de polite de asigurare CMR de la AXA Asigurări Germania.

Provocare
O identitate vizuala care sa se muleze pe specificul companiei si care sa inspire partenerilor de afaceri incredere, seriozitate si responsabilitate, oferind simplu si clar toate informatiile relevante despre activitatea si modul de functionare al OIA TRANS.

Solutie
Site de prezentare realizat in stil minimalist, al carui design se intinde pe toata latimea ecranului. Fiecare pagina, in partea superioara, prezinta un slider in care sunt prezentate imagini artistice surprinse de pe diferite tipuri de drumuri.

Conceptul este realizat in jurul brandului OIA TRANS si al culorilor sale: Galben, pentru impact si pentru a puncta locurile de interes din site (meniu, inscriere la newsletter, cautare) si mov royal, pentru a scoate in evidenta serviciile premium ale companiei, dar si pentru a conferi o nota de eleganta.

Functionalitati:
Site-ul poate fi accesat in patru limbi (romana, engleza, germana si bulgara), dispune de modul de vreme, de afisarea ceasului si a cursului valutar BNR la zi, are optiune de cautare si de inscriere la newsletter si posibilitatea ca cei interesati sa poata adresa companiei, direct din site, o cerere de oferta.
De obicei, scopul unui web design este de a vinde ceva, de a interesa vizitatorii si de a-i face sa revina. Cand esti pe Internet, nu ajungi sa fii fata in fata cu client sau cu vizitatorul, deci nu ai sansa sa aplici strategia de vanzare directa. Internetul este un mediu vizual si psihologic, deci trebuie sa transmiti informatia in mod diferit si acest lucru il faci cel mai bine prin culori si forme cu ajutorul unui web design de calitate unic pentru afacerea ta.