Motor Inn

 
 
banner motociclism magazin virtual motociclism magazin virtual desktop
Client: MOTOR INN (Zipper)
Servicii furnizate: Concept, design si programare magazin virtual.

Pe siteul motor-inn.ro gasiti articole diverse pentru pasionatii de motociclete: Klim O'Neal Enduristan, casti motociclete, jachete motociclete, genti bagaje motociclete si alte accesorii motociclete.

Provocare Un design dinamic, dedicat celor indragostiti de viteza, de forta motoarelor, de puterea tehnologiei pe doua roti, intr-un cuvant, de adrenalina.

Solutie Magazin Virtual, semnat Magento Designer Store by Artvisiona, in care se regaseste o gama completa de articole specifice motociclismului (echipamente, accesorii, produse de intretinere).

Site-ul este construit pornind de la ideea de libertate - poate cel mai important beneficiu pe care ti-l poate oferi o motocicleta -, de aceea, fondul infatiseaza un peisaj deschis, o sincera si directa invitatie la calatoria pe doua roti. Nuanta predominanta a fondului categoriilor este negru, alternand cu modele de grile metalizate, ceea ce sugereaza forta, putere, tehnologie, si contrastand memorabil cu galbenul reflectorizant, tipic echipamentului de protectie auto-moto.

Prima pagina inglobeaza toate informatiile necesare utilizatorului –slider cu cele mai importante elemente din site – oferte, promotii, firme producatoare -, meniu complex si complet, sistem de cautare rapid, categorii detaliate, recomandari MOTOR INN, acces la o galerie video relevanta pentru sectorul vehiculelor pe doua roti, blog incorporat (sub forma rubricilor „Tips & tricks” si „News”).

Functionalitati site:
  • import de aproximativ 6000 de produse din Joomla, inclusiv produse complexe (produse formate din sub-produse/ variante);
  • Excel: plugin pentru export catre Magento;
  • Magento: aplicatie de import produse noi si/ sau actualizare date (stoc/ nume/ descriere) din Excel;
  • atribute extinse pentru produse (marime, culoare, inaltime etc);
  • inscriere la newsletter;
  • plata online cu cardul.
Mediul online gazduieste un numar din ce in ce mai mare de magazine virtuale. Sunt usor de accesat si de administrat, iar costurile de promovare sunt minime. Internetul este cel mai bun “proprietar” pe care il poti avea vreodata! Un magazin virtual are marele avantaj de a fi deschis 24 de ore, toata saptamana, tot anul, fara chirii si facturi la utilitati, fara teama de infractori, accesibil de oriunde si oricarei persoane cu acces la internet; iata cateva din avantajele unui magazin online. Un magazin virtual va ajuta sa va cresteti vanzarile.