Fotoconnect

 
 
descriere brand Fotoconnect prezentare carti de vizita prezentare site pe mobil banner site de prezentare testimoniale din site web pagina despre fotografi contact curs fotografie banner din siteul de prezentare al cursului de fotografie web design curs de fotografie
Client: FOTOCONNECT
Servicii furnizate: concept si design de brand, web design si programare site de prezentare responsive ( desktop & mobil )

Cu scopul de a oferi experiente noi, regasire de sine si perspective diferite asupra lumii si a relatiilor interumane, FOTOCONNECT va propune trei saptamani de curs fotografic pentru amatori (30 de ore – 6 module), de fapt, o adevarata psihanaliza prin fotografie.

Provocare
Frumusetea se afla in ochiul privitorului. Iar daca privitorul filtreaza frumusetea si prin ochiul aparatului de fotografiat, atunci el devine nu numai martor al frumusetii, ci si creator al sau. Aceasta este promisiunea pe care FOTOCONNECT o face fiecaruia dintre pasionatii de, cum altfel, frumos si fotografie, oferindu-le sansa de a-si explora lumea interioara într-un mod relaxat, prin participarea la un inedit curs de fotografie, care imbina arta imaginii cu psihologia. Realizarea unui site de prezentare dinamic, prietenos si inspirational pentru cursurile de autoexplorare prin fotografie organizate de Monica Georgescu (Fotograf si psiholog) si Nicoleta Neghina (Coach).

Solutie
FOTOCONNECT se bucura de un site responsive (optimizat pentru desktop, tableta si mobil), creat in stil de poveste, derulata intr-un sir de animatii – fiecare corespunzand cate unei stari -, cu un design minimalist, pentru a-i evidentia continutul. Meniul simplu confera acces rapid si direct catre toate categoriile siteului, oferind atat o navigare placuta si utila, cat si toate informatiile de care un vizitator nou are nevoie pentru a deveni, in cat mai scurt timp, un posibil client. Doritorii se pot inscrie la curs in orice moment, completand un formular simplu, direct in site. De asemenea, proiectul beneficiaza si de blog propriu, integrat.
Spectrul dimensiunilor ecranelor si rezolutiilor se largeste cu fiecare zi, si crearea unei versiuni diferite a unui website pentru fiecare aparat in parte nu este o modalitate practica. Aceasta este problema pe care responsive web design o ataca direct.
“Artvisiona a venit in intampinirea nevoii noastre de a crea de la zero brandul nostru despre cursul de auto-explorare prin fotografie, denumit FOTOCONNECT. Aveam mare nevoie de un specialist creativ, vizual, cu inclinari artistice, care sa fie capabil si sa aiba curajul sa realizeze ceva diferit. Simona si echipa Artvisiona au fost oamenii potriviti, la momentul potrivit, iar colaborarea noastra a fost extrem de eficienta. Nu am avut timp morti, discutiile au fost structurate, la obiect si am simtit ca suntem pe maini bune.

Mai mult, Simona a stiut sa ne organizeze si sa prevada aspectele care ar putea sa diminueze impactul proiectului. Nu in ultimul rand, constatam cu bucurie faptul ca si dupa realizarea proiectului, colaborarea noastra continua si Artvisiona reprezinta partenerul nostru de baza pentru dezvoltarea si promovarea brandului.”


Monica Georgescu,
Fotograf si Psiholog,
Fotoconnect.ro