Reclama Giusto Natura

 
 


GiustoNatura11 GiustoNatura01 GiustoNatura05 GiustoNatura10
Descriere proiect:

Client: ROMAQUA GROUP BORSEC
Borsec este cel mai de încredere brand în categoria apelor minerale naturale, câştigând titlul Trusted Brands de zece ori consecutiv. Ideea de continuitate şi permanenţă este subliniată şi de faptul că, în 210 ani, la Borsec s-au îmbuteliat peste 35 miliarde de litri de apă minerală naturală.

Grafica 3D si VFX: Nicolae Carpenisan si Olga Avramov
Regizor: Olga Avramov
Muzica si sunet: Tam-Tam Studio

Un brand este de succes daca se conecteaza cu publicul la un nivel individual si cultural. Pentru a reusi acest lucru, trebuie sa oferi beneficii rationale, cat si emotionale, iar intelegerea modului de gandire al clientilor tai este punctul nostru forte.

Lucram cu o gama variata de detinatori de brand, soloprenori si companii, care se adreseaza mediului B2B si B2C. Astfel iti putem oferi avantajul competitiv, ajutandu-te sa intelegi, pentru inceput, cum functioneaza strategia de afacere, brand si marketing, pentru a putea mai apoi, sa le construim, dezvoltam si implementam impreuna. Abilitatea de crea imediat conexiuni cu audienta ta nu a fost niciodata mai importanta ca acum !NU EXISTA GLONT MAGIC !