Privilegio

 
 
Privilegio Pitesti reprezentare arhitecturala Privilegio Pitesti reprezentare arhitecturala interior vizualizare arhitecturala 3D vizualizare 3D interior vizualizare 3D interior grafica 3D arhitecturala reprezentare grafica interior cladire reprezentare grafica interior cladire 3D grafica arhitecturala render 3D interior design vizualizare arhitecturala interior 3D
Client: VOLUMETRIC
Design / 3D / VFX: Nicolae Carpenisan si Olga Avramov
Commercial Manager: Alin Preda

Prin lansarea celor doua ansambluri de apartamente din Brasov si Pitesti, sub marca proprie “Privilegio”, Volumetric isi arata hotararea de a aduce un suflu nou in dezvoltarea imobiliara din Romania. Prezentate sub brandul “Privilegio”, conceptul isi propune mai mult decat un simplu ansamblu de apartamente si ofera viitorilor locatari un ansamblu de privilegii.

Conceptul Privilegio atrage atentia in primul rand prin functionalitatea exceptionala a apartamentelor, prin dotarile pentru confort. Facilitatile pe care le ofera fiecare cladire includ parcari subterane, curte si gradina interioara, galerii comerciale dar si alte utilitati ultramoderne, de nivel international.

Cele doua ansambluri beneficiaza de locatii premium: Privilegio Brasov pe strada Traian, chiar in centrul Brasovului, iar Privilegio Pitesti, in centrul Pitestiului, pe Bulevardul Nicolae Balcescu, cu acces direct in Parcul Gavana.

Un brand este de succes daca se conecteaza cu publicul la un nivel individual si cultural. Pentru a reusi acest lucru, trebuie sa oferi beneficii rationale, cat si emotionale, iar intelegerea modului de gandire al clientilor tai este punctul nostru forte.

Lucram cu o gama variata de detinatori de brand, soloprenori si companii, care se adreseaza mediului B2B si B2C. Astfel iti putem oferi avantajul competitiv, ajutandu-te sa intelegi, pentru inceput, cum functioneaza strategia de afacere, brand si marketing, pentru a putea mai apoi, sa le construim, dezvoltam si implementam impreuna. Abilitatea de crea imediat conexiuni cu audienta ta nu a fost niciodata mai importanta ca acum !NU EXISTA GLONT MAGIC !