Prepelix

 
 
joc video 3D screenshot joc 3D

Client: Phenomedia
Descriere proiect:
Prepelix este jocul care in anul 2000 a reusit sa faca performanta de a deveni primul continut digital viral din Romania. La 18 ani dupa acesta reusita, PREPELIX s-a relansat cu o versiune adaptata noilor tehnologii: Prepelix Pano 360, VR si Arcade.

Echipa Artvisiona a participat atat la programarea jocului 3D, testare si implementare pe platformele specializate, cat si la realizarea websiteului de prezentare, promovarea jocului online si optimizarea pentru motoarele de cautare, unde, cu ajutorul bloggerilor care au participat la competitia de blogging creativ SuperBlog, s-a reusit performanta de a cuceri primele pozitii pentru cautarea in motoarele de cautare a cuvintelor: „joc copii” si „joc mobil”, la doar 2 saptamani de la lansarea websiteului online. Astfel, cateva zeci de articole prezentau jocul Prepelix, precum si experienta de joc a fiecarui blogger in parte.

Prepelix Pano 360, VR si Arcade au fost disponibile pentru o perioada de 2 ani pe platformele Google Play si AppStore.

Dolofanele prepelite – in culori vii, atragatoare – au capatat in noile versiuni 3D ale jocului un plus de atractivitate si de mobilitate (360 de grade) pe parcursului jocului, putand fi vanate cu o atingere/click. Decorurile, precum si restul accesoriilor, au fost gandite astfel incat sa creeze o experienta de joc continua si amuzanta pentru jucatori de toate varstele, cu reguli simple si usor de urmat. Site-ul Prepelix oferea toate informatiile necesare accesarii modernelor versiuni ale jocului, dar si posibilitatea testarii acestuia in mod gratuit, prin varianta sa Demo.

Servicii furnizate:
Programare joc Unity3D / C#
Website de prezentare
Optimizare pentru motoarele de cautare
Comunicare de brand
Marketing online

Un brand este de succes daca se conecteaza cu publicul la un nivel individual si cultural. Pentru a reusi acest lucru, trebuie sa oferi beneficii rationale, cat si emotionale, iar intelegerea modului de gandire al clientilor tai este punctul nostru forte.

Lucram cu o gama variata de detinatori de brand, soloprenori si companii, care se adreseaza mediului B2B si B2C. Astfel iti putem oferi avantajul competitiv, ajutandu-te sa intelegi, pentru inceput, cum functioneaza strategia de afacere, brand si marketing, pentru a putea mai apoi, sa le construim, dezvoltam si implementam impreuna. Abilitatea de crea imediat conexiuni cu audienta ta nu a fost niciodata mai importanta ca acum !NU EXISTA GLONT MAGIC !