Motor Inn

 
 
banner motociclism magazin virtual motociclism magazin virtual desktop
Client: MOTOR INN (Zipper)
Tip afacere: produse motociclism

Pe siteul motor-inn.ro gasiti articole diverse pentru pasionatii de motociclete: Klim O’Neal Enduristan, casti motociclete, jachete motociclete, genti bagaje motociclete si alte accesorii motociclete.

Provocare
Un design dinamic, dedicat celor indragostiti de viteza, de forta motoarelor, de puterea tehnologiei pe doua roti, intr-un cuvant, de adrenalina.

Solutie
Magazin Virtual, semnat Magento Designer Store by Artvisiona, in care se regaseste o gama completa de articole specifice motociclismului (echipamente, accesorii, produse de intretinere).

Site-ul este construit pornind de la ideea de libertate – poate cel mai important beneficiu pe care ti-l poate oferi o motocicleta -, de aceea, fondul infatiseaza un peisaj deschis, o sincera si directa invitatie la calatoria pe doua roti. Nuanta predominanta a fondului categoriilor este negru, alternand cu modele de grile metalizate, ceea ce sugereaza forta, putere, tehnologie, si contrastand memorabil cu galbenul reflectorizant, tipic echipamentului de protectie auto-moto.

Prima pagina inglobeaza toate informatiile necesare utilizatorului –slider cu cele mai importante elemente din site – oferte, promotii, firme producatoare -, meniu complex si complet, sistem de cautare rapid, categorii detaliate, recomandari MOTOR INN, acces la o galerie video relevanta pentru sectorul vehiculelor pe doua roti, blog incorporat (sub forma rubricilor „Tips & tricks” si „News”).

Functionalitati site:
  • import de aproximativ 6000 de produse din Joomla, inclusiv produse complexe (produse formate din sub-produse/ variante);
  • Excel: plugin pentru export catre Magento;
  • Magento: aplicatie de import produse noi si/ sau actualizare date (stoc/ nume/ descriere) din Excel;
  • atribute extinse pentru produse (marime, culoare, inaltime etc);
  • inscriere la newsletter;
  • plata online cu cardul.
Servicii furnizate:
Concept, design si programare magazin virtual.

Un brand este de succes daca se conecteaza cu publicul la un nivel individual si cultural. Pentru a reusi acest lucru, trebuie sa oferi beneficii rationale, cat si emotionale, iar intelegerea modului de gandire al clientilor tai este punctul nostru forte.

Lucram cu o gama variata de detinatori de brand, soloprenori si companii, care se adreseaza mediului B2B si B2C. Astfel iti putem oferi avantajul competitiv, ajutandu-te sa intelegi, pentru inceput, cum functioneaza strategia de afacere, brand si marketing, pentru a putea mai apoi, sa le construim, dezvoltam si implementam impreuna. Abilitatea de crea imediat conexiuni cu audienta ta nu a fost niciodata mai importanta ca acum !NU EXISTA GLONT MAGIC !