Lavandine

 
cosmetice realizate manual realizare sigla caligrafic vectorizare sigla digital fotografie de produse cosmetice design etichete produse cosmetice design etichete gama produse cosmetice identitate vizuala produse cosmetice banner website magazin virtual desktop magazin virtual produse cosmetice banner sapunuri handmade
Client: LAVANDINE
Tip afacere: cosmetice

Situat in orasul celor sapte coline, LAVANDINE este un atelier de creatie cosmetica, cu produse de ingrijire 100% naturale, ce functioneaza inca din anul 2009. A inceput cu productia de sapunuri artizanale si, an de an, si-a extins gama de produse, in prezent avand in portofoliu solutii pentru toate tipurile de piele si necesitatile acestora, create dupa retete proprii, rezultatul multor ani de studiu intens, certificate si analizate intr-un laborator de specialitate.

Din respect pentru client si pentru mediul inconjurator, LAVANDINE foloseste doar ingrediente pure, 100% naturale, majoritatea certificate organic, blande cu pielea, sigure si pline de nutrienti.

Cu exceptia sapunurilor, marea majoritate a produselor sunt realizate la comanda, in stoc existand materia prima nu si produsul in sine. Fiecare produs este unic, realizat special pentru client, cu dedicatie, grija si respect, inmagazinand o energie pozitiva benefica atat pentru trup, cat si pentru suflet!

Provocare
Crearea imaginii LAVANDINE – naturala, magica, in armonie cu linia produselor sale artizanale, sursa de bucurie si rasfat cu cele mai delicioase arome si texturi naturale.

Solutie
Concept vizual inedit, proaspat, racoritor precum un camp de lavanda. Dominatia culorii mov si partea frontala florala, desenata de mana, alaturi de logoul realizat caligrafic si apoi digitalizat (pentru a putea fi reprodus si pe etichetele produselor) te invita la o calatorie intr-o lume pura, din care poti face parte cu ajutorul unui singur click.

Magazinul virtual dispune de urmatoarele functionalitati:
• cautare in site; categorii si subcategorii multiple;
• conectare cu retelele sociale; posibilitatea de a introduce continut foto, video si audio la descrierea produselor;
• plata la livrare;
• metoda de livrare: posta Romana si curier rapid, transport gratuit la comenzi de peste 150 ron.

Servicii furnizate:
concept si design de brand
magazin virtual
300 de etichete de produs
peste 500 de fotografii de produs.
brand si design ambalaj produse cosmetice“Am ajuns la Artvisiona cautand pe internet un dezvoltator pentru realizarea brandului si a magazinului Lavandine. Colaborarea pe toate caile a fost impecabila pe tot parcursul derularii proiectului, desi locuim la sute de km distanta si nu ne-am intalnit niciodata.

Inca de la primul apel telefonic, Simona mi-a inspirat incredere, in spatele vocii calde si ferme am simtit un profesionist in mana caruia imi pot incredinta viitorul afacerii mele. Si nu numai ca nu m-am inselat dar, forma finala a proiectului mi-a depasit asteptarile si primesc doar feedback-uri pozitive.”

Claudia Bulai
Lavandine.ro
 

brand design
brand design


NU EXISTA GLONT MAGIC !