Intercargo

 
 
site web catalog vanzare online website catalog online masini si camioane
Client: INTER CARGO GRUP
Zona targetata: Romania
Tip afacere: comercializare autovehicule

INTER CARGO GRUP SRL reprezinta inca din 2005, in exclusivitate pe piata Romaneasca, marca WIELTON, companie de origine poloneza. WIELTON este cel mai mare producator de semiremorci din Polonia, fiind lider de piata in aceasta tara, cu o cota de piata de aproximativ 30%. Ascensiunea companiei s-a datorat calitatii exceptionale a produselor ce au la baza tehnologii performante si ultramoderne.

Incepand cu anul 2007, INTER CARGO GRUP a devenit importator unic ZVVZ in Romania, iar odata cu anul 2009, portofoliul s-a extins cu produsele companiei Finkl Fahrzeugbau GmbH din Germania, producator de semiremorci, remorci si suprastructuri pentru transport de animale vii.

Provocare
Clientul avea un site static html si din acest motiv actualizarea acestuia se putea face foarte greu si doar de catre programator. De asemenea, era nevoie de un design nou, modern, care sa respecte acelasi standard de calitate precum produsele comercializate.

Solutie
Crearea unui site nou, diferit, cu un sistem de administrare al continutului, astfel incat clientul sa-l poata actualiza oricand are nevoie, fara interventia unei terte parti. Meniul este complex si usor accesibil, iar partea frontala este alcatuita din imaginea unei sosele stilizate, logoul (complet alb) si a mai multor tipuri de remorci, care se deruleaza succesiv. Fondul gri al site-ului ii confera o eleganta aparte. Catalogul virtual are un design modern, care imbina armonios cele doua identitati afisate. Catalogul virtual dispune de urmatoarele functionalitati: cautare in site, formular de contact, afisare produse si formular de cerere oferta, cu memorie de produs selectat.

Servicii furnizate:
programare si design magazin online

Un brand este de succes daca se conecteaza cu publicul la un nivel individual si cultural. Pentru a reusi acest lucru, trebuie sa oferi beneficii rationale, cat si emotionale, iar intelegerea modului de gandire al clientilor tai este punctul nostru forte.

Lucram cu o gama variata de detinatori de brand, soloprenori si companii, care se adreseaza mediului B2B si B2C. Astfel iti putem oferi avantajul competitiv, ajutandu-te sa intelegi, pentru inceput, cum functioneaza strategia de afacere, brand si marketing, pentru a putea mai apoi, sa le construim, dezvoltam si implementam impreuna. Abilitatea de crea imediat conexiuni cu audienta ta nu a fost niciodata mai importanta ca acum !NU EXISTA GLONT MAGIC !