Imprinto

 
 
brand design design identitate vizuala design de brand identitate vizuala aplicata sigla luminoasa pozitionare sigla
Client: TRODAT – IMPRINTO
Tip afacere: print personalizat

Reteaua de magazine infiintata in anul 1993 de Trodat SRL, in urma unui proces de rebranding, devine IMPRINTO, cea mai dezvoltata retea de magazine de print si personalizari. Compania nu mai personalizeaza doar stampile, ci si textile (tricouri imprimate), ceramice (cani imprimante), cupe si medalii, magneti pentru frigider, stampile, carti de vizita si ofera inclusiv servicii de printare de fotografii. Astfel, IMPRINTO a ajuns acum la un număr de peste 60 de magazine in toata tara, in orase precum Bucuresti, Brasov, Bacau, Ploiesti, Constanta, Targu Mures si Sibiu si urmeaza sa se extinda si mai mult in urmatorii ani – cu 30 – 40 de magazine -, in sistem de franciza.

Provocare Rebranding total (include si schimbarea numelui retelei de magazine). Serviciile extinse ale companiei au nevoie de o identitate vizuala coerenta care sa le reflecte fidel si sugestiv.

Solutie
Concept si design de brand complet noi. Logoul IMPRINTO este acum dat de imaginea stilizata a unei amprente folosite ca simbol al personalizarii, acesta fiind serviciul de baza oferit de companie. Numele este scris simplu, de tipar, cu font rotunjit, usor lizibil si de impact. Este insotit de sloganul (scris tot cu aceeasi culoare albastra) „personalizam pentru tine”.

Culorile folosite sunt: albastru – culoare a intelepciunii, increderii, loialitatii, preferata atat de barbati, cat si de femei (asa cum reiese din diferite studii) si portocaliu – culoare a multumirii, prosperitatii si onestitatii, folosita ca accent contrastant. Albastru si portocaliu – rece si cald, culori opuse care se atrag si se armonizeaza.

Servicii furnizate:
concept si design de brand

Un brand este de succes daca se conecteaza cu publicul la un nivel individual si cultural. Pentru a reusi acest lucru, trebuie sa oferi beneficii rationale, cat si emotionale, iar intelegerea modului de gandire al clientilor tai este punctul nostru forte.

Lucram cu o gama variata de detinatori de brand, soloprenori si companii, care se adreseaza mediului B2B si B2C. Astfel iti putem oferi avantajul competitiv, ajutandu-te sa intelegi, pentru inceput, cum functioneaza strategia de afacere, brand si marketing, pentru a putea mai apoi, sa le construim, dezvoltam si implementam impreuna. Abilitatea de crea imediat conexiuni cu audienta ta nu a fost niciodata mai importanta ca acum !NU EXISTA GLONT MAGIC !