Grafica 3D – Theadstore

 
 

Client: THE AD-STORE ROMANIA prin THE ADGENCY
Zona targetata: Romania
Tip afacere: Publicitate

THE AD-STORE este o retea de agentii full service care a fost fondată în anul 1993, în New York, SUA. Opereaza 17 birouri in 15 tari de pe patru continente. THE AD-STORE ROMANIA s-a nascut in anul 2002, ca agenție de publicitate full service si se dedica rezolvarii nevoilor de comunicare într-un mod expresiv, nonconformist și empatic.

Provocare
Tinand seama de viziunea agentiei si de politica sa de business, era nevoie de crearea unei modalitati inedite, surprinzatoare si incitante de prezentare a serviciilor acesteia, care sa beneficieze de tehnici de animatie 3D complexe.

Solutie
Concept futurist, animatie si pachet grafic 3D (personaj robot si design de interior). Cand utilizatorul navigheaza in site, are la dispozitie o harta cu ajutorul careia poate opta pentru diferite locatii. In fiecare dintre acestea, robotul prezinta cate o categorie de servicii, cu ajutorul mai multor tipuri de animatii – se roteste, sare, arata cu mana sau ecranul de pe pieptul sau, acolo unde are si sigla THE AD-STORE, ofera informatiile solicitate. Robotul este alcatuit din rotunjimi simpatice si numeroase detalii tehnice, ceea ce il face foarte credibil. Imprumuta trasaturi din personaje robot din cinematografie, fara ca insa sa fie o copie a vreunuia dintre acestea.

Interioarele sunt largi, luminoase, desprinse dintr-o posibila realitate a viitorului, rezultate din linii fluide si combinatia culorilor portocaliu, albastru si gri. Totusi, culoarea predominanta este portocaliu – culoare calda, vie menita sa umanizeze intreg conceptul si sa creeze o atmosfera placuta, prietenoasa si, cu siguranta, memorabila.

Servicii:
concept personaj / caracter
modelare, iluminare, randare caracter 3D
compozitie 3D
animatie grafica

Un brand este de succes daca se conecteaza cu publicul la un nivel individual si cultural. Pentru a reusi acest lucru, trebuie sa oferi beneficii rationale, cat si emotionale, iar intelegerea modului de gandire al clientilor tai este punctul nostru forte.

Lucram cu o gama variata de detinatori de brand, soloprenori si companii, care se adreseaza mediului B2B si B2C. Astfel iti putem oferi avantajul competitiv, ajutandu-te sa intelegi, pentru inceput, cum functioneaza strategia de afacere, brand si marketing, pentru a putea mai apoi, sa le construim, dezvoltam si implementam impreuna. Abilitatea de crea imediat conexiuni cu audienta ta nu a fost niciodata mai importanta ca acum !


NU EXISTA GLONT MAGIC !