eLog

 
banner print poster logo banner outdoor
Client: E LOGIC SOLUTIONS
Tip afacere: produse si accesorii It&C

Firma E LOGIC SOLUTIONS se ocupa de comercializarea de produse IT&C, de la copiatoare, faxuri si imprimante, pana la orice tip de consumabile sau alte produse software si hardware.

Provocare
Desi firma fusese infiintata si activa deja pe piata romaneasca de cativa ani, inca nu dispunea de un logo reprezentativ, care sa fie capabil sa ramana in memoria clientilor sai si care, in acelais timp, sa o diferentieze de concurenta din sectorul sau de activitate.

Solutie
Prima etapa a procesului de redefinire a identitatii vizuale a constat in redesenarea logo-ului eLog, pentru a rezolva problemele de echilbru vizual si de lizibilitate. Sigla (logo-ul) a fost gandita pentru a evidentia in mod neechivoc brandul, rezultand din combinatia stilizata a unei imprimante cu un aparat de fotografiat si cu numele acestuia (eLog), respectandu-i grafia particulara. Fontul folosit este solid, placut si foarte usor de citit.

In plus, constructia simpla a siglei este usor de retinut si de asociat cu brandul, ii exprima valorile, se diferentiaza de brandurile concurente (pentru a evita confuziile), anticipeaza si reduce costurile de aplicare pe suporturile de comunicare ale brandului: carti de vizita, foi cu antet, inscriptionarea masinilor, etichete…

Culorile alese – albastru (intelepciune, incredere, loialitate) si verde (natura, viata, speranta, vigoare) – contribuie la vizibilitatea si unicitatea siglei. Faptul ca sloganul E LOGIC SOLUTIONS „consumi abil, printezi cu stil” si-a gasit locul in cadrul siglei ajuta la o mai usoara identificare a misiunii asumate de catre companie si faciliteaza memorarea sa prin afisare constanta.

Servicii furnizate:
concept si design de brand
 

brand design
brand design


NU EXISTA GLONT MAGIC !