eLog

 
 
banner print poster logo banner outdoor
Client: E LOGIC SOLUTIONS
Tip afacere: produse si accesorii It&C

Firma E LOGIC SOLUTIONS se ocupa de comercializarea de produse IT&C, de la copiatoare, faxuri si imprimante, pana la orice tip de consumabile sau alte produse software si hardware.

Provocare
Desi firma fusese infiintata si activa deja pe piata romaneasca de cativa ani, inca nu dispunea de un logo reprezentativ, care sa fie capabil sa ramana in memoria clientilor sai si care, in acelais timp, sa o diferentieze de concurenta din sectorul sau de activitate.

Solutie
Prima etapa a procesului de redefinire a identitatii vizuale a constat in redesenarea logo-ului eLog, pentru a rezolva problemele de echilbru vizual si de lizibilitate. Sigla (logo-ul) a fost gandita pentru a evidentia in mod neechivoc brandul, rezultand din combinatia stilizata a unei imprimante cu un aparat de fotografiat si cu numele acestuia (eLog), respectandu-i grafia particulara. Fontul folosit este solid, placut si foarte usor de citit.

In plus, constructia simpla a siglei este usor de retinut si de asociat cu brandul, ii exprima valorile, se diferentiaza de brandurile concurente (pentru a evita confuziile), anticipeaza si reduce costurile de aplicare pe suporturile de comunicare ale brandului: carti de vizita, foi cu antet, inscriptionarea masinilor, etichete…

Culorile alese – albastru (intelepciune, incredere, loialitate) si verde (natura, viata, speranta, vigoare) – contribuie la vizibilitatea si unicitatea siglei. Faptul ca sloganul E LOGIC SOLUTIONS „consumi abil, printezi cu stil” si-a gasit locul in cadrul siglei ajuta la o mai usoara identificare a misiunii asumate de catre companie si faciliteaza memorarea sa prin afisare constanta.

Servicii furnizate:
concept si design de brand

Un brand este de succes daca se conecteaza cu publicul la un nivel individual si cultural. Pentru a reusi acest lucru, trebuie sa oferi beneficii rationale, cat si emotionale, iar intelegerea modului de gandire al clientilor tai este punctul nostru forte.

Lucram cu o gama variata de detinatori de brand, soloprenori si companii, care se adreseaza mediului B2B si B2C. Astfel iti putem oferi avantajul competitiv, ajutandu-te sa intelegi, pentru inceput, cum functioneaza strategia de afacere, brand si marketing, pentru a putea mai apoi, sa le construim, dezvoltam si implementam impreuna. Abilitatea de crea imediat conexiuni cu audienta ta nu a fost niciodata mai importanta ca acum !


NU EXISTA GLONT MAGIC !