Coperta revista RSC

 
 
reprezentare 3d nanolumin
Client: nanolumin.inflpr.ro
Detalii: Reprezentare in forma de grafica 3D a nanolumin.
Fotofizica si corelatiile structurale ale nanocristalelor dopate cu lantanida prin luminescenta rezolvata spectral si temporal. Nanocristalele dopate cu lantanida CeO2, ZrO2, CeO2 – ZrO2, TiO2, SnO2 si BiOCl sunt cercetate in prezent in scopul stabilirii proprietatilor de luminiscenta a structurii (in jos si in sus). Compozitia a fost realizata pentru a fi folosita pentru copera revistei de prestigiu The Royal Society of Chemistry.

Servicii furnizate:
Compozitie grafica 3D

Un brand este de succes daca se conecteaza cu publicul la un nivel individual si cultural. Pentru a reusi acest lucru, trebuie sa oferi beneficii rationale, cat si emotionale, iar intelegerea modului de gandire al clientilor tai este punctul nostru forte.

Lucram cu o gama variata de detinatori de brand, soloprenori si companii, care se adreseaza mediului B2B si B2C. Astfel iti putem oferi avantajul competitiv, ajutandu-te sa intelegi, pentru inceput, cum functioneaza strategia de afacere, brand si marketing, pentru a putea mai apoi, sa le construim, dezvoltam si implementam impreuna. Abilitatea de crea imediat conexiuni cu audienta ta nu a fost niciodata mai importanta ca acum !


NU EXISTA GLONT MAGIC !