Clipuri educative

 


Provocare
Explicarea termenilor din domeniul digital pe intelesul tuturor si sub o forma usor de urmarit. Design Web, Programare Web, SEO, Identitate vizuala, animatii on-line… sunt doar cativa dintre termenii pe care ii auzim zilnic in businessul romanesc. Dar cati cunosc cu adevarat semnificatia acestora? Sau cati au timpul necesar sa caute si sa se documenteze, astfel incat sa-i inteleaga si apoi sa-i folosesca adecvat?

Solutie
Artvisiona vine sa raspunda acestor nevoi, intr-un moment in care timpul pentru citit si studiat este din ce in ce mai redus, iar tehnologia avanseaza galopant. In cel mai accesibil si comod mod, la doar un click distanta, Artvisiona pune la dispozitia celor interesati clipuri video educative in care limbajul multimedia este explicat pe intelesul tuturor, in cadrul proiectului „Clipuri educative despre multimedia”, aflat in derulare, ca o extensie a blogului Artvisiona. Filmele sunt traduse in limbile engleza, franceza si germana si pot fi vizionate aici.

Clipurile educative se adreseaza atat specialistilor in graphic design aflati la inceput de drum, cat si celor care nu sunt din acest domeniu, dar doresc sa fie informati. Privitorii vor putea posta comentarii, sugestii si propuneri, iar ideile lor pot fi folosite in productiile viitoare.

Proiect realizat de:
Carpenisan Nicolae: 3D (compozitie, animatie, render);
Simona Buzatu: Concept, compunere texte, animatie 2D, chroma key, montaj si editare video / audio;
Carpenisan Nicolae senior: inginerie lumini;
Carmen Ivanov: dictie;
Otilia Carpenisan: traducere romana – engleza;
Anca Puchete: traducea romana – franceza;
Tatiana Starasciuc: traducere romana – germana.
 
Tags:
 

brand design
brand design


NU EXISTA GLONT MAGIC !Tags: