Bio Stop

 
banner magazin virtual produse bio banner magazin banner web website bio banner site banner produse cosmetice magazin virtual banner alimente bio comunicat de presa magazin virtual bio banner concurs Facebook produse bio pagina Facebook Bio Stop
Client: SONTIDON
Tip afacere: produse alimentare

Comercializarea de produse alimentare si cosmetice, certificate bio, nu mai este o activitate de nisa, intrucat tot mai multi clienti inteleg ca acesta este calea catre un stil de viata sanatos. SONTIDON si-a propus sa reuneasca intr-un singur magazin online (BioStop.ro) cele mai bune si diversificate produse bio certificate disponibile pe piata, pentru a veni astfel in intampinarea tuturor celor preocupati de o alimentatie naturala si sanatoasa, fara adaosi chimici toxici.

Provocare
Frumusete, tinerete, echilibru, armonie sunt atributele unui concept de viata bio, in care natura are prioritate. SONTIDON are nevoie sa comunice toate aceste valori clientilor sai prin intermediul unui site gandit in asa fel incat sa inglobeze un magazin vitual, precum si informatii relevante despre produse, atat de utile clientilor.

Solutie
Cu un design minimalist, in nuante vii, care completeaza identitatea vizuala bazata pe culoarea verde – asociata automat de creier cu ideea de natura -, site-ul BioStop pune in evidenta multitudinea de produse (aproximativ 1500), oferind un mecanism foarte simplu de cautare (buton mare, chiar langa sigla), dar si de achizitie. Prima pagina afiseaza o serie de bannere in care se promoveaza categorii si produse de interes pentru publicul tinta.

Functionalitati ale site-ului:
· cautare in site;
· categorii si subcategorii multiple;
· posibilitatea de a introduce continut foto, video si audio la descrierea produselor;
· plata la livrare, transfer bancar si online cu cardul prin MobilPay;
· metoda de livrare: Posta Romana si curierul rapid;
· transport gratuit la comenzi in valoare de peste 250 ron.

Servicii furnizate:
concept si design de brand
web design
programare magazin virtual
transfer de date de la furnizori
aplicatie pentru actualizarea produselor din feed-ul furnizorilor
optimizare pentru motoarele de cautare
marketing externalizat si comunicare on-line.
 

brand design
brand design


NU EXISTA GLONT MAGIC !