Grafica 3D – Theadstore

 
 

Client: THE AD-STORE ROMANIA prin THE ADGENCY
Servicii: concept si design caracter 3D ( modelare, iluminare, texturare, randare )

THE AD-STORE este o retea de agentii full service care a fost fondată în anul 1993, în New York, SUA. Opereaza 17 birouri in 15 tari de pe patru continente. THE AD-STORE ROMANIA s-a nascut in anul 2002, ca agenție de publicitate full service si se dedica rezolvarii nevoilor de comunicare într-un mod expresiv, nonconformist și empatic.

Provocare
Tinand seama de viziunea agentiei si de politica sa de business, era nevoie de crearea unei modalitati inedite, surprinzatoare si incitante de prezentare a serviciilor acesteia, care sa beneficieze de tehnici de animatie 3D complexe.

Solutie
Concept futurist, animatie si pachet grafic 3D (personaj robot si design de interior). Cand utilizatorul navigheaza in site, are la dispozitie o harta cu ajutorul careia poate opta pentru diferite locatii. In fiecare dintre acestea, robotul prezinta cate o categorie de servicii, cu ajutorul mai multor tipuri de animatii - se roteste, sare, arata cu mana sau ecranul de pe pieptul sau, acolo unde are si sigla THE AD-STORE, ofera informatiile solicitate. Robotul este alcatuit din rotunjimi simpatice si numeroase detalii tehnice, ceea ce il face foarte credibil. Imprumuta trasaturi din personaje robot din cinematografie, fara ca insa sa fie o copie a vreunuia dintre acestea.

Interioarele sunt largi, luminoase, desprinse dintr-o posibila realitate a viitorului, rezultate din linii fluide si combinatia culorilor portocaliu, albastru si gri. Totusi, culoarea predominanta este portocaliu - culoare calda, vie menita sa umanizeze intreg conceptul si sa creeze o atmosfera placuta, prietenoasa si, cu siguranta, memorabila.


sellTimpul este cea mai importanta resursa a oamenilor, de aceea noi ne ocupam in exclusivitate de proiectul tau, iar tu de propriile prioritati. Cele mai bune rezultate apar ca materializare a increderii clientului in noi.
sell2Un design bine gandit nu tolereaza aproximari. Ajunge la public cucerindu-i atat ratiunea, cat si emotiile.
sellClientii nostri, partenerii nostri de cursa lunga! De obicei, dupa primul proiect, clientii ne raman in mod firesc aproape, preferand sa continuam impreuna. Multumirea si succesul lor, dar si pasiunea si implicarea cu care ne dedicam fiecaruia in parte reprezinta cartea noastra de vizita. Astfel, colaborarile pe termen lung sunt cele care ni se potrivesc cel mai bine.
Pentru cereri complexe ne puteti contacta la : oferta@artvisiona.ro
Consultanta de brand
Start-up & afaceri cu vechime
Brandul da masura reputatiei oricarei afaceri. Brandul este promisiunea pe care o faci si, prin urmare, promisiunea pe care trebuie sa o respecti in permanenta. Din acest motiv, consultanta este un serviciu indispensabil, indiferent de stadiul afacerii analizate: start-up brand, rebrand, management de brand sau repozitionare.