Toys Plaza

banner magazin online toys plaza banner magazin jucarii web design magazin virtual desktop si mobil campanie concurs Facebook banner jucarii Playmobil magazin virtual comunicat de presa magazin jucarii blog de jucarii pentru promovare magazin virtual participanti concurs pentru copii campanie Facebook campanie promovare Facebook pagina Fcaebook magazin online setare campanie facebook
Client: TOYS PLAZA dezvoltat de OXY PROJECT
Servicii furnizate: concept si design de brand, magazin virtual - varianta pentru desktop si versiune speciala pentru mobil, optimizare pentru motoarele de cautare, promovare online.

TOYS PLAZA este un magazin online cu jucarii (peste 5000 de produse) pentru dezvoltarea abilitatilor copiilor. TOYS PLAZA vine in intampinarea parintilor care acorda o atentie deosebita educatiei copiilor, punandu-le la dispozitie o platforma online de unde pot comanda jucarii special concepute pentru a stimula inteligenta si creativitatea celor mici.

Provocare
Crearea unei identitati vizuale dinamice si a unui magazin online adecvat nevoilor publicului tinta. Desi vorbim de un public adult, avand in vedere ca produsele se adreseaza copiilor acestora, si prezentarea lor trebuie sa imprumute ceva din farmecul si bucuria copilariei.

Solutie
Un design credibil, aerisit, in care, pe un fundal alb, inocent, predomina culorile calde, vii (nuante de galben si portocaliu). Categoriile sunt imediat accesibile in stanga meniului principal, iar slider-ul de pe prima pagina ofera cele mai importante informatii ale momentului.

Tot pe prima pagina se gasesc trimiteri directe catre diferite tipuri de categorii (branduri, tipuri de jucarii, varsta copilului, personaje). Pentru mai multe informatii despre modul in care parintii trebuie sa aleaga jocurile si jucariile cele mai potrivite copiilor, acestia pot accesa blogul integrat in site.

Functionalitati:
 • filtrare produse in functie de: brand, varsta, personaj, pret;
 • comparatie produse;
 • integrare chat asistenta;
 • inscriere la newsletter;
 • cautare in site;
 • categorii si subcategorii multiple;
 • conectare cu retelele sociale: Twitter, Facebook, Pinterest si Tumblr;
 • posibilitatea de a introduce continut foto, video si audio la descrierea produselor;
 • plata la livrare, transfer bancar si online cu cardul prin mobilPay;
 • metoda de livrare: posta Romana si curier rapid;
 • transport gratuit la comenzi de peste 250 ron;
 • importarea a peste 5000 produse de la importatori;
 • aplicatie import si actualizare produse din feeduri.
Un magazin online are avantajul de a nu depinde de dimensiunea fizica a produselor prezentate si nu este conditionat de numarul vizitatorilor.
“Imi doream sa deschid un magazin online de jucarii educative si de stimulare intelectuala a copiilor cand, tot cautand solutia care mi se potriveste cel mai bine, am primit un e-mail de la Simona. Am citit cu mare atentie prezentarea si pentru ca mi-a placut modul in care era realizata, am decis sa intru pe Magento-Designer-Store.ro pentru mai multe detalii. Am constatat ca erau foarte bine explicati pasii necesari pentru realizarea unui proiect ca al meu. Am ramas placut surprins de alte solutii implementate de-a lungul timpului de Simona si Nushu dar nu in ultimul rand m-a atras faptul ca au o experienta de foarte multi ani in domeniu.

Am completat formularul referitor la realizarea unui magazin online si nu mica mi-a fost mirarea ca intr-un timp foarte scurt am fost sunat pentru a discuta detaliile proiectului. Am vrut sa subliniez inceputul colaborarii cu ei din doua motive foarte importante: termenele asumate au fost respectate intotdeauna cu strictete si faptul ca toti pasii proiectului au fost foarte bine explicati astfel incat am inteles in permanenta ce urmeaza sa se intample in dezvoltarea proiectului.

De asemenea am ramas foarte placut surprins de solutiile creative propuse de la designul magazinului, la manualul de identitate vizuala si pana la solutiile tehnice implementate.

Un alt aspect in derularea proiectului a fost comunicarea: toate intrebarile pe care le-am avut si-au gasit raspunsul intr-un timp extrem de scurt iar faptul ca am comunicat prin intermediul Skype nu a facut altceva decat sa ne salveze timp fizic extrem de important si sa putem fixa intalniri flexibile. Faptul ca si dupa incheierea proiectului continuam sa lucram impreuna atat pentru dezvoltarea siteului cat si pe partea de comunicare / promovare dovedeste faptul ca Simona si Nushu sunt profesionisti adevarati pe care ii recomand cu incredere.”

Catalin Axente
ToysPlaza.ro

Timpul este cea mai importanta resursa a oamenilor, de aceea noi ne ocupam in exclusivitate de proiectul tau, iar tu de propriile prioritati. Cele mai bune rezultate apar ca materializare a increderii clientului in noi.
Un design bine gandit nu tolereaza aproximari. Ajunge la public cucerindu-i atat ratiunea, cat si emotiile.
Clientii nostri, partenerii nostri de cursa lunga! De obicei, dupa primul proiect, clientii ne raman in mod firesc aproape, preferand sa continuam impreuna. Multumirea si succesul lor, dar si pasiunea si implicarea cu care ne dedicam fiecaruia in parte reprezinta cartea noastra de vizita. Astfel, colaborarile pe termen lung sunt cele care ni se potrivesc cel mai bine.