Premier Catering

premier_stare web design mobil premier_id1 web design catering_wrap1
Client: PREMIER CATERING & EVENTS
Servicii furnizate: concept si design de brand, site de prezentare - varianta pentru desktop si versiune speciala pentru mobil, optimizare pentru motoarele de cautare, promovare online.

Canape-uri, tartine, frigarui, bruschette, salate, miniprajituri… bufet suedez, cocktail, garden party… sa mai continui? Daca te-a incantat vreodata savoarea sofisticatelor preparate de la vreo petrecere privata sau corporate din Bucuresti, sunt mari sanse ca ele sa fi fost creatia PREMIER CATERING & EVENTS, firma acreditata de catering din capitala, a carei prioritate este transformarea fiecarui eveniment la care participa intr-o experienta gastronomica unica si memorabila.

Provocare
Conceperea unui site apetisant, care sa-ti lase gura apa. Modern, dinamic, cu o navigare rapida si concluzii… savuroase! Prezentarea ofertei clientului intr-o maniera organizata, astfel incat serviciile sale sa fie vizibile si usor de parcurs si, chiar daca ai venit de la masa, sa simti cum pofta incepe sa-ti dea tarcoale.

Solutie
PREMIER CATERING & EVENTS are acum, sub semnatura ARTVISIONA – concept, design, optimizare pentru motoarele de cautare – doua site-uri de prezentare in limba romana, unul pentru desktop si o versiune – redusa la esenta – pentru mobil & tableta. Siteul de desktop are fundal video pe home page – o invitatie animata la masa. Culorile alese pentru a reprezenta brandul (in ambele variante) confera un stil elegant si profesional. Fotografiile sunt mari, delicioase, portofoliul bogat, meniul accesibil (afisat in tabel si cu toate informatiile necesare, inclusiv preturi, inclusiv posibilitatile de personalizare) si blogul… gustos, cu articole de specialitate. Pentru o interactiune cat mai rapida, formularul de contact si harta de localizare se afla gazduite de prima pagina. Va poftesc sa va delectati cu o adevarata mostra de arta gastronomica.
Primul avantaj al web design-ului special pentru mobil este acela nu ingradeste creativitatea versiunii pentru desktop.
Iar al doilea mare avantaj este incarcare rapida a siteului si usurinta de utilizare cu un design minimalist focusat pe continut.

Timpul este cea mai importanta resursa a oamenilor, de aceea noi ne ocupam in exclusivitate de proiectul tau, iar tu de propriile prioritati. Cele mai bune rezultate apar ca materializare a increderii clientului in noi.
Un design bine gandit nu tolereaza aproximari. Ajunge la public cucerindu-i atat ratiunea, cat si emotiile.
Clientii nostri, partenerii nostri de cursa lunga! De obicei, dupa primul proiect, clientii ne raman in mod firesc aproape, preferand sa continuam impreuna. Multumirea si succesul lor, dar si pasiunea si implicarea cu care ne dedicam fiecaruia in parte reprezinta cartea noastra de vizita. Astfel, colaborarile pe termen lung sunt cele care ni se potrivesc cel mai bine.