GSMFit

banner articole gsm magazin virtual adaptabil banner cartele memorie samsung banner promotie paste banner realitate virtuala banner copii
Client: ALLIS ELECTRONICS
Servicii furnizate:web design si programare magazin virtual responsive ( desktop & mobil )

Este o companie romaneasca, cu capital exclusiv privat, care activeaza pe piata de telefonie mobila din Europa. A fost infiintata in anul 1999, la putin timp dupa intrarea pe piata romaneasca a primilor operatori de telefonie mobila din acel moment, respectiv Connex si Dialog.

Domeniile in care compania ALLIS ELECTRONICS performeaza sunt: Importul si distributia de telefoane mobile, tablete si accesorii GSM originale. Compania promoveaza o gama larga de branduri, precum Acer, Alcatel, Allview, Apple, BlackBerry, HTC, Lenovo, LG, Nokia si Samsung. In prezent, compania este si subdealer Telekom. Astfel, clientii ALLIS ELECTRONICS se bucura de avantajul de a cumpara telefoane, tablete si accesorii originale cu garantia producatorului, valabila in toata Europa, la preturi mai mici.

Provocare
Promovare complexa, la nivel profesionist a produselor distribuite de client.

Solutie
Refacerea site-ului GSMFIT (cu marca inregistrata „GSMFit – Originalul iti vine bine”) in stil minimalist, modern, cu imagini artistice impresionante, in culorile brandului - gri si albastru, integrand magazinul virtual si „responsive” (adaptat pentru desktop, tableta si mobil).

Functionalitati:
· filtre pentru produse: pret, categorie, producator si sim;
· bannere afisate in meniu in functie de categorie;
· plata prin sistem ramburs, transfer bancar, plata online prin card bancar sau Online-Online by Credius (plata in rate);
· livrare prin curier rapid sau ridicare de la sediul companiei.

Site-ul a fost gata in aproximativ doua luni si este apreciat de furnizorii internationali, dar si de clientii locali ai ALLIS ELECTRONICS, ca fiind o platforma profesionista, mult mai accesibila, mai eficienta si mai rapida.
Acest termen de web design responsive este valabil atat pentru design cat si pentru programare intrucat un site web poate functiona indiferent de dispozitiv sau layout.
“Simona si Nushu ne-au fost recomandati de colaboratorul nostru IT, sau mai bine zis, eroul laptopurilor si serverelor noastre, in decembrie 2015, cand cautam cu disperare pe cineva pentru o campanie de promovare mai complexa. I-am contactat si raspunsul Simonei a fost foarte prompt: “Ar trebui sa refaceti complet site-ul, doar daca ne asiguram ca este construit 100% corect, putem garanta rezultate in promovare.” Mai auzisem asta, primeam tot timpul oferte cu realizare de site-uri, iar cand ii intrebam de SEO si masurarea rezultatelor, dispareau de pe fata pamantului.

Pe de alta parte, situatia noastra nu era prea roz. Lucram de cativa ani cu niste baieti total neseriosi, care depaseau orice deadline cu saptamani sau chiar luni, iar treaba facuta era de mantuiala. Asa a inceput colaborarea noastra cu Simona si Nushu. Vizionasem cu atentie videoclipurile Artvisiona si am stiut ca suntem pe aceeasi lungime de unda.

Am fost putin reticenta cand i-am invitat la birou sa ne cunoastem si sa semnam contractul, dar am aflat ca, de fapt, vom face o videoconferinta, iar actele le vom trimite prin curier. Insa instinctul mi-a spus sa merg mai departe.

In nici doua luni am lansat noua platforma, de care sunt foarte multumita. Furnizorii nostri din topul mondial dar si clientii locali au spus in cor ca site-ul nostru arata si se misca mult mai bine. Este la alt nivel, este profesional.

Colaboram in continuare cu Simona si Nushu carora le multumesc pe aceasta cale pentru toate proiectele de succes pe care le dezvoltam impreuna.”

Alina Stanescu,
GSMFit.ro

Timpul este cea mai importanta resursa a oamenilor, de aceea noi ne ocupam in exclusivitate de proiectul tau, iar tu de propriile prioritati. Cele mai bune rezultate apar ca materializare a increderii clientului in noi.
Un design bine gandit nu tolereaza aproximari. Ajunge la public cucerindu-i atat ratiunea, cat si emotiile.
Clientii nostri, partenerii nostri de cursa lunga! De obicei, dupa primul proiect, clientii ne raman in mod firesc aproape, preferand sa continuam impreuna. Multumirea si succesul lor, dar si pasiunea si implicarea cu care ne dedicam fiecaruia in parte reprezinta cartea noastra de vizita. Astfel, colaborarile pe termen lung sunt cele care ni se potrivesc cel mai bine.