Fotoconnect

descriere brand Fotoconnect prezentare carti de vizita prezentare site pe mobil banner site de prezentare testimoniale din site web pagina despre fotografi contact curs fotografie banner din siteul de prezentare al cursului de fotografie web design curs de fotografie
Client: FOTOCONNECT
Servicii furnizate: concept si design de brand, web design si programare site de prezentare responsive ( desktop & mobil )

Cu scopul de a oferi experiente noi, regasire de sine si perspective diferite asupra lumii si a relatiilor interumane, FOTOCONNECT va propune trei saptamani de curs fotografic pentru amatori (30 de ore – 6 module), de fapt, o adevarata psihanaliza prin fotografie.

Provocare
Frumusetea se afla in ochiul privitorului. Iar daca privitorul filtreaza frumusetea si prin ochiul aparatului de fotografiat, atunci el devine nu numai martor al frumusetii, ci si creator al sau. Aceasta este promisiunea pe care FOTOCONNECT o face fiecaruia dintre pasionatii de, cum altfel, frumos si fotografie, oferindu-le sansa de a-si explora lumea interioara într-un mod relaxat, prin participarea la un inedit curs de fotografie, care imbina arta imaginii cu psihologia. Realizarea unui site de prezentare dinamic, prietenos si inspirational pentru cursurile de autoexplorare prin fotografie organizate de Monica Georgescu (Fotograf si psiholog) si Nicoleta Neghina (Coach).

Solutie
FOTOCONNECT se bucura de un site responsive (optimizat pentru desktop, tableta si mobil), creat in stil de poveste, derulata intr-un sir de animatii – fiecare corespunzand cate unei stari -, cu un design minimalist, pentru a-i evidentia continutul. Meniul simplu confera acces rapid si direct catre toate categoriile siteului, oferind atat o navigare placuta si utila, cat si toate informatiile de care un vizitator nou are nevoie pentru a deveni, in cat mai scurt timp, un posibil client. Doritorii se pot inscrie la curs in orice moment, completand un formular simplu, direct in site. De asemenea, proiectul beneficiaza si de blog propriu, integrat.
Spectrul dimensiunilor ecranelor si rezolutiilor se largeste cu fiecare zi, si crearea unei versiuni diferite a unui website pentru fiecare aparat in parte nu este o modalitate practica. Aceasta este problema pe care responsive web design o ataca direct.
“Artvisiona a venit in intampinirea nevoii noastre de a promova cursul de auto-explorare prin fotografie FOTOCONNECT. Aveam mare nevoie de cineva creativ, vizual, cu inclinari artistice, care sa fie capabil si sa aiba curajul sa realizeze ceva diferit. Simona a fost omul potrivit, la momentul potrivit, iar colaborarea noastra a fost extrem de eficienta. Nu am avut timp morti, discutiile au fost structurate, la obiect si am simtit ca suntem pe maini bune.

Mai mult, Simona a stiut sa ne organizeze si sa prevada aspectele care ar putea sa diminueze impactul site-ului. Nu in ultimul rand, constatam cu bucurie faptul ca si dupa finalizarea site-ului, colaborarea noastra continua si Artvisiona reprezinta partenerul nostru de baza intr-ale online-ului.”

Monica Georgescu,
Fotograf si Psiholog,
Fotoconnect.ro

Timpul este cea mai importanta resursa a oamenilor, de aceea noi ne ocupam in exclusivitate de proiectul tau, iar tu de propriile prioritati. Cele mai bune rezultate apar ca materializare a increderii clientului in noi.
Un design bine gandit nu tolereaza aproximari. Ajunge la public cucerindu-i atat ratiunea, cat si emotiile.
Clientii nostri, partenerii nostri de cursa lunga! De obicei, dupa primul proiect, clientii ne raman in mod firesc aproape, preferand sa continuam impreuna. Multumirea si succesul lor, dar si pasiunea si implicarea cu care ne dedicam fiecaruia in parte reprezinta cartea noastra de vizita. Astfel, colaborarile pe termen lung sunt cele care ni se potrivesc cel mai bine.