Class Events

banner magazin online accesorii magazin online accesorii petreceri reclama magazin online banner promotional magazin online banner oferte magazin online
Client: CLASS EVENTS
Servicii furnizate: concept si design de brand, magazin virtual - web design si programare pentru desktop si varianta speciala pentru mobil, introducere produse, optimizare pentru motoarele de cautare, marketing si comunicare on-line. Numar de produse: peste 1500

Magazin online specializat in accesorii si decoratiuni pentru nunta, botez si orice tip de petreceri: decoratiuni-nunti-accesorii.ro.

Provocare
Rolul accesoriilor este sa adauge plus valoare. Cu atat mai mult cu cat este vorba de o ocazie speciala – fie nunta, botez, aniversare sau orice alt tip de petrecere. Accesoriile destinate acestor evenimente pot face diferenta intre obisnuit si memorabil. Pentru a se deosebi de restul magazinelor virtuale din acest domeniu, CLASS EVENTS avea nevoie de crearea unei identitati vizuale coerente si atractive, care sa transmita fericire, optimism, dar si profesionalism.

Solutie
Un magazin virtual aparte datorita designului plin de viata, promovat sub brandul Magento Designer Store. Constructia siglei este simpla si usor de citit, iar alaturarea simbolului grafic - stilizare de lalea - descrie vizual serviciile furnizate de CLASS EVENTS. Aceasta identitate vizuala a fost implementata si pe platformele Twitter si Facebook. Magazinul virtual isi intampina vizitatorii prin prezentarea produselor intr-o maniera creativa, artistica, plina de culoare si veselie – altfel decat suntem obisnuiti in mediul online romanesc. Construit cu ajutorul platformei Magento, acest magazin virtual (in care se regasesc peste 1500 de produse) dispune de informatii utile - care explica si faciliteaza achizitiile - si de functionalitati complexe:
· cautare in site;
· categorii si subcategorii multiple;
· posibilitatea de a introduce continut foto, video si audio la descrierea produselor;
· plata la livrare si transfer bancar;
· metoda de livrare: posta Romana si curierul rapid;
· transport gratuit la comenzi de peste 300 ron;
· comanda pe o singura pagina;
· cos de cumparaturi cu pop-up.
Magazin online, un termen cunoscut pentru siteurile destinate vanzarilor online - pe internet. Un magazin online este mult mai avantajos decat unul clasic pentru ca se poate deschide destul de repede, poate fi accesibil 24/24 de ore si cel mai important, poate avea clienti de pe tot globul.

Timpul este cea mai importanta resursa a oamenilor, de aceea noi ne ocupam in exclusivitate de proiectul tau, iar tu de propriile prioritati. Cele mai bune rezultate apar ca materializare a increderii clientului in noi.
Un design bine gandit nu tolereaza aproximari. Ajunge la public cucerindu-i atat ratiunea, cat si emotiile.
Clientii nostri, partenerii nostri de cursa lunga! De obicei, dupa primul proiect, clientii ne raman in mod firesc aproape, preferand sa continuam impreuna. Multumirea si succesul lor, dar si pasiunea si implicarea cu care ne dedicam fiecaruia in parte reprezinta cartea noastra de vizita. Astfel, colaborarile pe termen lung sunt cele care ni se potrivesc cel mai bine.