Action Zone

banner magazin virtual produse barbati logo aplicat pe sapca web design magazin virtual tableta
Client: ACTION ZONE
Servicii furnizate: concept si design de brand, web design si programare magazin virtual pentru desktop

Activi, puternici si invicibili, barbatii au nevoie doar de produse pe masura (personalizate), de profesionisti care sa le cunoasca necesitatile / dorintele si care sa le iasa in intampinare cu oferte specifice. ACTION ZONE se dedica comercializarii de articole sportive si tehnologie pentru outdoor (ceasuri, cutite, busole, laptop rezistent la apa etc), special concepute pentru toti reprezentantii sexului tare.

Provocare
Forta cucereste atunci cand nu respira agresivitate, ci siguranta si incredere. De aceea, ACTION ZONE are nevoie de un concept si de un design de identitate vizuala care sa reuseasca sa oglindeasca fidel aceste valori. Care sunt cele mai potrivite combinatii de culori si de forme ce pot sa redea esenta, puterea si spiritul masculin? Care este imaginea ce poate ingloba dinamismul, tehnologia, calitatea si rezistenta unor produse tipic utile diverselor activitati cu care se indeletnicesc, de regula, barbatii?

Solutie
Coerenta mesajului ACTION ZONE este reflectata de caracteristicile, armonia si modul in care se combina elementele care compun manualul de identitate vizuala al brandului. Forta, directie si dinamism sunt toate sublimate in grafica siglei ACTION ZONE: o litera, un cerc fragmentat si o sageata. Elemente care inspira duritate. Mai mult, combinatia culorilor reci - verde si albastru - contureaza ideea de natura, noutate si, din nou, de masculinitate. Imaginea muntelui suprapusa peste liniile simple, aproape austere, completeaza ideea de putere pura. Astfel, nu e de mirare ca si femeile sunt atrase de valorile brandului ACTION ZONE, ca sursa de inspiratie pentru cadourile destinate barbatilor din viata lor.
Trebuie un design de logo sa se autoexplice ? Doar in asociere cu un produs, serviciu, companie sau corporatie, capata un logo un inteles adevarat. Un logo isi trage intelesul si utilitatea din calitatea acelui obiect pe care il simbolizeaza.

Timpul este cea mai importanta resursa a oamenilor, de aceea noi ne ocupam in exclusivitate de proiectul tau, iar tu de propriile prioritati. Cele mai bune rezultate apar ca materializare a increderii clientului in noi.
Un design bine gandit nu tolereaza aproximari. Ajunge la public cucerindu-i atat ratiunea, cat si emotiile.
Clientii nostri, partenerii nostri de cursa lunga! De obicei, dupa primul proiect, clientii ne raman in mod firesc aproape, preferand sa continuam impreuna. Multumirea si succesul lor, dar si pasiunea si implicarea cu care ne dedicam fiecaruia in parte reprezinta cartea noastra de vizita. Astfel, colaborarile pe termen lung sunt cele care ni se potrivesc cel mai bine.